bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

IBM 1402822 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste IBM 1402822 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je de populairste aanbieders voor voordelige toners. De IBM 1402822 toner zwart met kleur zwart (black) kan jij toepassen voor documenten met heldere zwarte tekst. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van IBM. Veel webshops zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of inktcartridge store faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€57,50
Huismerk vanafprijs€28,75
MerkIBM
ProductIBM 1402822 toner zwart
Serienummer1402822
Kleur omschrijvingzwart
Printcapaciteit42.000 prints
EAN-nummer0087944229780

Goedkoopste IBM 1402822 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 1402822 toner is 42.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of Paradigit zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele IBM toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

  • Inkt deals is te koop bij verkopers zoals printershop & Staples.
  • Originele 1402822 inkt toners kosten je ongeveer €57,50.
  • IBM imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel printen) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Brush Script.
  • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de betrouwbaarste printwinkels waar je probleemloos en snel 1402822 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen IBM 1402822 toner zwart vergelijken
IBM toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €63,25. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €57,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €28,75. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
IBM 1402822 toner zwart originele inkt€57,50
IBM 1402822 toner zwart multipack (merk toners)€115,00
IBM 1402822 toner zwart huismerk inkt * €28,75
IBM 1402822 toner zwart huismerk duopack * €57,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1402822 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van IBM bestellen?

Meteen IBM 1402822 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en leveren bovendien een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de regio: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
  • Grote webwinkels als Wehkamp, Ebay, Fonq, Blokker, Amazon, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De bekende inktwebshops als Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
ibm-1402822-zwart-black-toner

Originele zwarte 1402822 inkt van IBM bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De IBM 1402822 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door IBM en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

  • Originele inktpatronen van IBM zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €57,50).

IBM 1402822 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het 1402822 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

  • IBM 1402822 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit is erg goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van IBM geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel staan gangbare issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende inktproblemen in relatie tot IBM 1402822 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de IBM 1402822 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de IBM 1402822 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €47,52 excl. btw (dat betekent €57,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €115,00. Dankzij een huismerk toner met de code 1402822 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €28,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe toner niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een IBM 1402822 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 1402822 alternatief bestellen is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De verkoopprijs is voordeliger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk eenvoudig herstellen.

Tegen lage kosten de IBM 1402822 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het IBM inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kan je het patroon met elkaar verbinden. Achteraf probeer je of de vernieuwde IBM inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie