bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

IBM 75P6875 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste IBM 75P6875 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met geschikte inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Het artikel IBM 75P6875 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van IBM. Meer en meer verkopers als o.a. Inktbaas.nl en Easy-ink verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€262,50
Huismerk tarieven€131,25
FabrikantIBM
ArtikelIBM 75P6875 toner zwart
Productcode75P6875
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit14.000 prints
EAN-nummer000435609861

Goedkoopste IBM 75P6875 inkt bestellen februari 2021

De capaciteit van de 75P6875 toner is 14.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Coolblue.nl of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele IBM toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij webshops als Inktweb.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele 75P6875 inkt toners koop je online vanaf €262,50.
 • IBM imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) of probeer lettertypes zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via ons platform vergelijk je bekende shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 75P6875 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen IBM 75P6875 toner zwart vergelijken
IBM toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €288,75. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €262,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €131,25. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
IBM 75P6875 toner zwart originele inkt€262,50
IBM 75P6875 toner zwart multipack (merk toners)€525,00
IBM 75P6875 toner zwart huismerk inkt * €131,25
IBM 75P6875 toner zwart huismerk duopack * €262,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 75P6875 tonercartridge (black) in februari 2021. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van IBM verkrijgen?

Direkt IBM 75P6875 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als in de retail. Advies van de specialist: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en hebben meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Handyman, Action, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Ebay, Fonq, Coolblue, Bol.com, Amazon, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
ibm-75p6875-zwart-black-toner

Originele zwarte 75P6875 inkt van IBM bestellen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De IBM 75P6875 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van IBM en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van IBM hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €262,50).

IBM 75P6875 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het 75P6875 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • IBM 75P6875 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van IBM geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bekijk je algemene afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Meest gezochte issues m.b.t. IBM 75P6875 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de IBM 75P6875 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de IBM 75P6875 met kleurcode zwart (black) toner is om en nabij de €216,94 excl. de btw (dus €262,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €525,00. Met een huismerk toner met de code 75P6875 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €131,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het lipje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en neem de printkop onder handen.

Is een IBM 75P6875 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 75P6875 alternatief kopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De kostprijs is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dit kan je veelal snel herstellen.

Tegen lage kosten de IBM 75P6875 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het IBM inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als laatste kan je het product in elkaar klikken. Als afronding probeer je of de vernieuwde IBM inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie