bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 4152 613 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Konica Minolta 4152-613 inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende printwinkels voor extra voordelige toners. De Konica Minolta 4152-613 toner zwart met de kleur zwart (black) is geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Konica Minolta. Verschillende shops als bijv. Office Centre en Inkt.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€67,50
Huismerk prijs€33,75
MerkKonica Minolta
SoortKonica Minolta 4152-613 toner zwart
Serienummer4152 613
Kleurenzwart
Printomvang6.000 prints
EAN-nummer4250081503396

Goedkoopste Konica Minolta 4152-613 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 4152 613 toner is 6.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Coolblue.nl & Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Konica Minolta toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Meestal voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij shops als inktcartridge store of Staples.
 • Originele 4152 613 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €67,50.
 • Konica Minolta imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alsconceptmodus) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via deze site klik je direct door naar de betrouwbaarste bedrijven waar je de beste 4152 613 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Konica Minolta 4152-613 toner zwart vergelijken
Konica Minolta toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €74,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €67,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €33,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Konica Minolta 4152-613 toner zwart originele inkt€67,50
Konica Minolta 4152-613 toner zwart multipack (merk toners)€135,00
Konica Minolta 4152-613 toner zwart huismerk inkt * €33,75
Konica Minolta 4152-613 toner zwart huismerk duopack * €67,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 4152 613 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Konica Minolta inkopen?

Direkt Konica Minolta 4152-613 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Tip van onze medewerkers: bezoek een een internet printshop. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en hanteren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Ebay, Coolblue, Fonq, Amazon, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktspecialisten als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
konica-minolta-4152-613-zwart-black-toner

Originele zwarte 4152 613 inkt van Konica Minolta kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Konica Minolta 4152-613 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Konica Minolta en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele toners van Konica Minolta voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €67,50).

Konica Minolta 4152-613 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 4152 613 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Konica Minolta 4152 613 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze zwart inkt van Konica Minolta geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel zie je de meest gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste toners even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse afdrukproblemen met de Konica Minolta 4152-613 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Konica Minolta 4152-613 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Konica Minolta 4152-613 met kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €55,79 excl. btw (dat betekent €67,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack prefereert betaal je ongeveer €135,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 4152 613 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €33,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het dopje / plastic verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop.

Is het Konica Minolta 4152-613 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 4152 613 alternatief inkopen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan originele producten. De winkelprijs is interessanter en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Nadeel is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Kan ik ook zelf de Konica Minolta 4152-613 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Konica Minolta inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna kun jij het artikel met elkaar verbinden. Tenslotte probeer je of de vernieuwde Konica Minolta inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie