bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 8931 035 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Konica Minolta 8931-035 inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met erkende printshops voor goedkope toners. Het patroon Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks met kleurcode zwart (black) biedt uitkomst voor al jouw basic zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van Konica Minolta. Een groeiend aantal inktshops als bijvoorbeeld Paradigit of Easy-ink faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€19,50
Huismerk prijs€9,75
FabrikantKonica Minolta
ArtikelKonica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks
Artikelnummer8931 35
Kleurenzwart
Intensiteit1.500 prints
EAN-code4033874467668

Goedkoopste Konica Minolta 8931-035 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 8931 35 toner is 1.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl of printerinktshop.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Konica Minolta toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis beschikken ze over een goed huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te koop bij winkels zoals Go4inkt en Inktdiscount.nl.
  • Originele 8931 35 inkt toners koop je vanaf €19,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt is een stuk goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander milieuvriendelijk) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Times New Roman.
  • Via ons platform vind je toonaangevende verkooppunten waar je zonder gedoe 8931 35 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks vergelijken
Konica Minolta toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €21,45. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €19,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €9,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks originele inkt€19,50
Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks multipack (merk toners)€39,00
Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks huismerk inkt * €9,75
Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks huismerk duopack * €19,50
Prijsoverzicht van de 8931 35 tonercartridge (black) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Konica Minolta bestellen?

Gelijk Konica Minolta 8931-035 inkt bestellen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en hebben vaak een voortreffelijk huismerk.

  • Retailers: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
  • Grote webwinkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Ebay, Fonq, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktshops als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
konica-minolta-8931-035-zwart-black-toner

Originele zwarte 8931 35 inkt van Konica Minolta kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Konica Minolta en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

  • Originele tonercartridges van Konica Minolta hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
  • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €19,50).

Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 8931 35 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • Konica Minolta 8931 035 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele merkinkt.
  • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
  • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van Konica Minolta vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel zie je algemene printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het plasticje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle toners en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende issues met betrekking tot Konica Minolta 8931-035 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks toner?
De huidige kostprijs van de Konica Minolta 8931-035 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €16,12 excl. de btw (dat betekent €19,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je uiteindelijk zo’n €39,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 8931 35 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €9,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een net nieuwe toner het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het lipje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een Konica Minolta 8931-035 toner zwart EP30 2 stuks huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 8931 35 alternatief inkopen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met foutcodes. Zulke storingen kan je vaak snel herstellen.

Voor een voordelige prijs de Konica Minolta 8931-035 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Konica Minolta inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Dan kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als laatste test je uit of de budget Konica Minolta inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie