bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 8937 921 M4B magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste Konica Minolta 8937-921 M4B inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij goede leveranciers voor extra goedkope toners. Het patroon Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) komt van pas bij al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Konica Minolta. Veel webshops als bijvoorbeeld Office Centre & inktcartridge store verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€54,50
Huismerk vanafprijs€27,25
MerkKonica Minolta
ProductKonica Minolta 8937-921 M4B toner magenta
Serienummer8937 921
Kleurmagenta
Effectiviteit11.500 prints
EAN-code4250081503563

Goedkoopste Konica Minolta 8937-921 M4B inkt kopen augustus 2022

De capaciteit van de 8937 921 toner is 11.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan in een lokale shop. 112supplies & printerinktshop.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Konica Minolta toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel leveren zij ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via bedrijven zoals Inktshop.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele 8937 921 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €54,50.
 • Konica Minolta imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier & Calibri.
 • Via onze website check je goede verkopers waar je moeiteloos 8937 921 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta vergelijken
Konica Minolta toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €59,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €54,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €27,25. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta originele inkt€54,50
Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta multipack (merk toners)€109,00
Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta huismerk inkt * €27,25
Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta huismerk duopack * €54,50
Geschatte prijzen van de 8937 921 tonercartridge (roze / rood) in augustus 2022. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Konica Minolta verkrijgen?

Meteen Konica Minolta 8937-921 M4B inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en bieden vaak een kwalitatief huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Ebay, Blokker, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebshops als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
konica-minolta-8937-921-m4b-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 8937 921 inkt van Konica Minolta kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Konica Minolta en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke storing en meldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Konica Minolta zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €54,50).

Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 8937 921 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Konica Minolta 8937 921 M4B huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de magenta inkt van Konica Minolta geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest gangbare issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt vaak voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest voorkomende toner-problemen bij de Konica Minolta 8937-921 M4B inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is prijs van de Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta toner?
De adviesprijs van de Konica Minolta 8937-921 M4B met kleurcode magenta (roze / rood) toner is ongeveer €45,04 excl. btw (dus €54,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je ongeveer €109,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 8937 921 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €27,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermkapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is het Konica Minolta 8937-921 M4B toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 8937 921 alternatief kiezen is een veel gevallen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is lager en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak simpel oplossen.

Op welke manier kan ik de Konica Minolta 8937-921 M4B toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Konica Minolta inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kan je het patroon opnieuw vastklikken. Aansluitend test je of de bijgevulde Konica Minolta inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie