bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 8937 922 C4B cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste Konica Minolta 8937-922 C4B inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met geschikte printshops voor extra goedkope toners. Het product Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Konica Minolta. Veel inktshops als bijvoorbeeld inktknaller.nl en 112supplies bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€54,50
Huismerk tarief€27,25
MerkKonica Minolta
SoortKonica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan
Artikelnummer8937 922
Kleurcodecyaan
Intensiteit11.500 prints
EAN-nummer4250081503570

Goedkoopste Konica Minolta 8937-922 C4B inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 8937 922 toner is 11.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktcartridge store en Printabout.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Konica Minolta toners. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te koop bij webwinkels zoals replacedirect of Inkt-bestellen.nl.
  • Originele 8937 922 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €54,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan minimale kwaliteit) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal klik je direct door naar de beste webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 8937 922 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan vergelijken
Konica Minolta toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €59,95. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €54,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €27,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan originele inkt€54,50
Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan multipack (merk toners)€109,00
Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan huismerk inkt * €27,25
Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan huismerk duopack * €54,50
Prijsoverzicht van de 8937 922 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Konica Minolta aanvragen?

Direkt Konica Minolta 8937-922 C4B inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, de meeste voorraad en verkopen doorgaans een prima huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Hema, Action, Handyman, Bruna, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
  • Grote webwinkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • De bekende inktwinkels als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste aanbiedingen.
konica-minolta-8937-922-c4b-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 8937 922 inkt van Konica Minolta bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Konica Minolta en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je vermijdt hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van Konica Minolta hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
  • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €54,50).

Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het 8937 922 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • Konica Minolta 8937 922 C4B huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Konica Minolta geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht check je de meest bekende inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Veel voorkomende inktproblemen m.b.t. Konica Minolta 8937-922 C4B inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan toner?
De prijs van een Konica Minolta 8937-922 C4B met kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €45,04 excl. de btw (dat betekent €54,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €109,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 8937 922 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €27,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Konica Minolta 8937-922 C4B toner cyaan huismerk alternatief slim?
Een huismerk 8937 922 alternatief kopen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper dan originele producten. Het tarief is lager en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Deze kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Konica Minolta 8937-922 C4B toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Konica Minolta inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Later kun jij het artikel in elkaar klikken. Als afronding test je uit of de gekloonde Konica Minolta inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie