bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta 8938 621 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Konica Minolta 8938-621 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vind je goede printshops voor goedkope toners. Deze Konica Minolta 8938-621 toner zwart met de kleur zwart (black) is geschikt voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Je kunt kiezen uit merkproducten van Konica Minolta. Steeds meer inktshops als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & Go4inkt bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€147,50
Huismerk prijs€73,75
LeverancierKonica Minolta
ArtikelKonica Minolta 8938-621 toner zwart
Artikelcode8938621
Kleur beschrijvingzwart
Printvermogen15.000 prints
EAN-code0039281039393

Goedkoopste Konica Minolta 8938-621 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 8938621 toner is 15.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Easy-ink & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Konica Minolta toners. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk verkopen ze ook een interessant huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via verkooppunten als Go4inkt & Mediamarkt.nl.
  • Originele 8938621 inkt toners koop je vanaf €147,50.
  • Konica Minolta imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
  • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) & selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco & Calibri.
  • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de betrouwbaarste winkels waar je probleemloos en snel 8938621 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Konica Minolta 8938-621 toner zwart vergelijken
Konica Minolta toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €162,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €147,50. De aantrekkelijkste optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €73,75. Lees meer over de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Konica Minolta 8938-621 toner zwart originele inkt€147,50
Konica Minolta 8938-621 toner zwart multipack (merk toners)€295,00
Konica Minolta 8938-621 toner zwart huismerk inkt * €73,75
Konica Minolta 8938-621 toner zwart huismerk duopack * €147,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 8938621 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Konica Minolta inkopen?

Direkt Konica Minolta 8938-621 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen doorgaans een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de regio: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Primera, Expert.
  • Grote nationale winkels als Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Echte inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
konica-minolta-8938-621-zwart-black-toner

Originele zwarte 8938621 inkt van Konica Minolta kopen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Konica Minolta 8938-621 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Konica Minolta en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met irritante storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van Konica Minolta bieden de hoogste printkwaliteit.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen irritante errors of foutcodes. Ze werken altijd.
  • De schaduwkant van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €147,50).

Konica Minolta 8938-621 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het 8938621 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • Konica Minolta 8938 621 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
  • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Konica Minolta verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel check je de meest voorkomende afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het plakkertje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Breek de afdruktaak af, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare issues aangaande Konica Minolta 8938-621 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Konica Minolta 8938-621 toner zwart toner?
De prijs van een Konica Minolta 8938-621 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €121,90 excl. de btw (dat is €147,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €295,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 8938621 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €73,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en bekijk de status van de printkop.

Is een Konica Minolta 8938-621 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 8938621 alternatief kiezen is doorgaans lucratief. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. Het tarief is goedkoper en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van storing en meldingen. Deze kan je normaal gesproken gemakkelijk oplossen.

Kan ik ook zelf de Konica Minolta 8938-621 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden koop je een unieke navul inkt set die past bij het Konica Minolta inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna mag je alles in elkaar zetten. Aansluitend probeer je of de nagevulde Konica Minolta inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie