bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta TN 321Y A33K250 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Konica Minolta TN-321Y (A33K250) inkt toner? Op deze pagina kan je aan de slag met toonaangevende inktwebshops voor betaalbare toners. Het patroon Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel met de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Konica Minolta. Veel aanbieders als bijv. Paradigit en coolblue.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€81,50
Huismerk prijzen€40,75
LeverancierKonica Minolta
ArtikelKonica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel
ProductnummerA33K250
Kleurengeel
Capaciteit25.000 prints
EAN-nummer4053768173376

Goedkoopste Konica Minolta TN-321Y (A33K250) inkt kopen oktober 2021

De capaciteit van de A33K250 toner is 25.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar stukken voordeliger dan in de winkel. Sneltoner.nl en Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Konica Minolta toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen voeren ze ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij winkels zoals Inktweb.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele A33K250 inkt toners kosten je ongeveer €81,50.
 • Konica Minolta imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Garamond.
 • Via onze website klik je eenvoudig door naar geschikte webwinkels waar je snel en simpel A33K250 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel vergelijken
Konica Minolta toners kunnen best duur zijn. Dit soort gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €89,65. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €81,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €40,75. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel originele inkt€81,50
Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel multipack (merk toners)€163,00
Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel huismerk inkt * €40,75
Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel huismerk duopack * €81,50
Tabel met de geschatte prijzen van de A33K250 tonercartridge (yellow) in oktober 2021. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Konica Minolta verkrijgen?

Meteen Konica Minolta TN-321Y (A33K250) inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel online als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen meestal een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Hema, Handyman, Action, Jumbo, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Ebay, Blokker, Fonq, Amazon, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
konica-minolta-tn-321y-a33k250-geel-yellow-toner

Originele gele A33K250 inkt van Konica Minolta bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van Konica Minolta en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Konica Minolta zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €81,50).

Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor klooninkt van goedkope merken. Het A33K250 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Konica Minolta TN 321Y A33K250 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je last hebt van storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de geel inkt van Konica Minolta verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het volgende overzicht zie je alledaagse toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het lipje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende inktproblemen met betrekking tot Konica Minolta TN-321Y (A33K250) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Konica Minolta TN-321Y (A33K250) met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gewoonlijk €67,36 excl. btw (dus €81,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €163,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer A33K250 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €40,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en kijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk A33K250 alternatief kopen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Deze kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Konica Minolta TN-321Y (A33K250) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Konica Minolta inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Ter controle test je uit of de budget Konica Minolta inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie