bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Konica Minolta TNP 81K AAJW151 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) inkt toner? Op deze website vergelijk je erkende inktshops voor verrassend voordelige toners. Het patroon Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart met kleurcode zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Konica Minolta. Velerlei printshops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl en inktcartridge store verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€32,50
Huismerk tarief€16,25
LeverancierKonica Minolta
ProductKonica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart
SerienummerAAJW151
Kleur beschrijvingzwart
Effectiviteit13.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) inkt bestellen augustus 2022

De capaciteit van de AAJW151 toner is 13.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Coolblue.nl of inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Konica Minolta toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de basis voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via bedrijven als Officesavers en Paradigit.
 • Originele AAJW151 inkt toners kosten je ongeveer €32,50.
 • Konica Minolta imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via onze website check je de betrouwbaarste leveranciers waar je de beste AAJW151 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart vergelijken
Konica Minolta toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €35,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €32,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €16,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart originele inkt€32,50
Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart multipack (merk toners)€65,00
Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart huismerk inkt * €16,25
Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart huismerk duopack * €32,50
Prijstabel voor de AAJW151 tonercartridge (black) in augustus 2022. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Konica Minolta aanschaffen?

Gelijk Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Advies van de specialist: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en voeren meestal een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Action, Bruna, Handyman, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote platformen als Blokker, Amazon, Ebay, Wehkamp, Fonq, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
konica-minolta-tnp-81k-aajw151-zwart-black-toner

Originele zwarte AAJW151 inkt van Konica Minolta bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Konica Minolta en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Konica Minolta zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €32,50).

Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het AAJW151 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Konica Minolta TNP 81K AAJW151 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Konica Minolta verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht zie je gangbare issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het plasticje goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse problemen met betrekking tot Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Hoe duur is de Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) met kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €26,86 excl. de btw (dus €32,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €65,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer AAJW151 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €16,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk AAJW151 alternatief kopen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. Het tarief is voordeliger en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Deze kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Hoe kan ik snel de Konica Minolta TNP-81K (AAJW151) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling bestel je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Konica Minolta inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als laatste test je of de bijgevulde Konica Minolta inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie