bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Kyocera TK 500Y 370PD3KW geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Kyocera TK-500Y inkt toner? Op deze website bekijk je de populairste inktwebshops voor voordelige toners. Het patroon Kyocera TK-500Y toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is ideaal voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Je kunt kiezen uit merkproducten van Kyocera. Flink wat leveranciers zoals Inktbaas.nl en Inktweb.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€157,50
Huismerk tarieven€78,75
FabrikantKyocera
SoortKyocera TK-500Y toner geel
Serienummer370PD3KW
Kleur beschrijvinggeel
Printcapaciteit8.000 prints
EAN-nummer0632983002766

Goedkoopste Kyocera TK-500Y inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 370PD3KW toner is 8.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl en Goedkoopprinten.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Kyocera toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. In de basis bieden ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via webshops als Inkt.nl & Printabout.nl.
 • Originele 370PD3KW inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €157,50.
 • Kyocera imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander printen in concept) of selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je populaire leveranciers waar je de beste 370PD3KW toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Kyocera TK-500Y toner geel vergelijken
Kyocera toners kunnen best duur zijn. Dit model gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €173,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €157,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €78,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Kyocera TK-500Y toner geel originele inkt€157,50
Kyocera TK-500Y toner geel multipack (merk toners)€315,00
Kyocera TK-500Y toner geel huismerk inkt * €78,75
Kyocera TK-500Y toner geel huismerk duopack * €157,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 370PD3KW tonercartridge (yellow) in oktober 2022. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Kyocera verkrijgen?

Gemakkelijk Kyocera TK-500Y inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: kies voor een internet printshop. Deze winkels helpen bij problemen, de meeste voorraad en faciliteren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote webwinkels als Blokker, Amazon, Fonq, Bol.com, Wehkamp, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktaanbieders als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
kyocera-tk-500y-370pd3kw-geel-yellow-toner

Originele gele 370PD3KW inkt van Kyocera kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Kyocera TK-500Y toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Kyocera en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Kyocera zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €157,50).

Kyocera TK-500Y toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het 370PD3KW huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Kyocera TK 500Y huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Kyocera verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder zie je alledaagse inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het kapje verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop direct met printen, onttrek de toner en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Relevante inktproblemen m.b.t. Kyocera TK-500Y inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de Kyocera TK-500Y toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Kyocera TK-500Y met kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €130,17 excl. btw (dat maakt €157,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack koopt kost het ongeveer €315,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 370PD3KW dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €78,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het lipje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop.

Is een Kyocera TK-500Y toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 370PD3KW alternatief aanschaffen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De prijs is goedkoper en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit kan je veelal eenvoudig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Kyocera TK-500Y toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het Kyocera inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het reservoir. Als laatste kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Nadien controleer je of de nagevulde Kyocera inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie