bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 10B042Y geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Lexmark 10B042Y inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je erkende printshops voor extra goedkope toners. Deze Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit met kleuromschrijving geel (yellow) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van Lexmark. Verschillende inktaanbieders zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Sneltoner.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€397,50
Huismerk prijzen€198,75
LeverancierLexmark
SoortLexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit
Seriecode10B042Y
Kleur beschrijvinggeel
Intensiteit15.000 prints
EAN0734646299152

Goedkoopste Lexmark 10B042Y inkt bestellen oktober 2021

De capaciteit van de 10B042Y toner is 15.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies of Totaalinkt.shop zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Lexmark toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via aanbieders als Inktshop.nl of Printabout.nl.
 • Originele 10B042Y inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €397,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan eco-modus) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de beste printwinkels waar je moeiteloos 10B042Y toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners kunnen best duur zijn. Dit model gele tonercartridge kost in de winkel al snel €437,25. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €397,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €198,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit originele inkt€397,50
Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€795,00
Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €198,75
Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €397,50
Tabel met prijzen voor de 10B042Y tonercartridge (yellow) in oktober 2021. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Snel Lexmark 10B042Y inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij boekenwinkels. Onze tip: koop altijd bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden de beste service, de meeste voorraad en hanteren tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Blokker, Ebay, Amazon, Wehkamp, Fonq, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
lexmark-10b042y-geel-yellow-toner

Originele gele 10B042Y inkt van Lexmark kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit originele gele toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €397,50).

Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 10B042Y huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark 10B042Y huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de geel inkt van Lexmark verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het schema hieronder vind je de meest bekende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Controleer of je het plasticje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende problemen aangaande Lexmark 10B042Y inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Lexmark 10B042Y met de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €328,51 excl. btw (dat betekent €397,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €795,00. Dankzij een huismerk toner met de code 10B042Y betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €198,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en bekijk of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 10B042Y toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 10B042Y alternatief proberen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De prijs is voordeliger en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Het kan voorkomen dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de Lexmark 10B042Y toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kies je voor een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het product opnieuw assembleren. Achteraf test je of de nagevulde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie