bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 10S0150 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark 10S0150 inkt toner? Op deze webpagina tref je geschikte leveranciers voor betaalbare toners. Artikel Lexmark 10S0150 toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit originele patronen van Lexmark. Flink wat verkopers als Vikingdirect.nl en Inktshop.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€87,50
Huismerk prijs€43,75
LeverancierLexmark
TypeLexmark 10S0150 toner zwart
Seriecode10S0150
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit2.000 prints
EAN-code0734646229814

Goedkoopste Lexmark 10S0150 inkt kopen oktober 2022

De capaciteit van de 10S0150 toner is 2.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je koopt het veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl & Alleeninkt.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze bieden over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij verkopers zoals Inkclub en Printabout.nl.
 • Originele 10S0150 inkt toners kosten je ongeveer €87,50.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) en overweeg een lettertype als Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar populaire inktaanbieders waar je moeiteloos 10S0150 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark 10S0150 toner zwart vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Deze zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €96,25. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €87,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €43,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Lexmark 10S0150 toner zwart originele inkt€87,50
Lexmark 10S0150 toner zwart multipack (merk toners)€175,00
Lexmark 10S0150 toner zwart huismerk inkt * €43,75
Lexmark 10S0150 toner zwart huismerk duopack * €87,50
Tabel met prijzen voor de 10S0150 tonercartridge (black) in oktober 2022. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Meteen Lexmark 10S0150 inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Onze tip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, een grote voorraad en voeren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Hema, Action, Handyman, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Ebay, Coolblue, Fonq, Amazon, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktaanbieders als Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
lexmark-10s0150-zwart-black-toner

Originele zwarte 10S0150 inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Lexmark 10S0150 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €87,50).

Lexmark 10S0150 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 10S0150 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark 10S0150 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Lexmark verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel tref je de meest bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de toner en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse problemen met de Lexmark 10S0150 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Lexmark 10S0150 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Lexmark 10S0150 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €72,31 excl. btw (dat betekent €87,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking neemt moet je denken aan €175,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 10S0150 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €43,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Lexmark 10S0150 toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk 10S0150 alternatief proberen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is gunstiger en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dit kan je gewoonlijk eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de Lexmark 10S0150 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden koop je een speciale set navulinkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan kan je het product in elkaar zetten. Als laatste probeer je of de nieuwe Lexmark inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie