bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 12A1451 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark 12A1451 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je erkende aanbieders voor voordelige toners. De Lexmark 12A1451 toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Lexmark. Flink wat inktaanbieders als bijvoorbeeld inktknaller.nl & 112supplies verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€169,50
Huismerk prijs€84,75
LeverancierLexmark
TypeLexmark 12A1451 toner magenta
Artikelnummer12A1451
Kleur beschrijvingmagenta
Intensiteit6.500 prints
EAN-code0734646138277

Goedkoopste Lexmark 12A1451 inkt kopen oktober 2021

De capaciteit van de 12A1451 toner is 6.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. 123inkt of Paradigit zijn goede adressen voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze hanteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Meestal beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij webshops als Easy-ink of Staples.
 • Originele 12A1451 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €169,50.
 • Lexmark imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals milieuvriendelijk) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via onze website check je bekende verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 12A1451 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark 12A1451 toner magenta vergelijken
Lexmark toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke rode tonercartridge kost in de winkel al snel €186,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €169,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €84,75. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark 12A1451 toner magenta originele inkt€169,50
Lexmark 12A1451 toner magenta multipack (merk toners)€339,00
Lexmark 12A1451 toner magenta huismerk inkt * €84,75
Lexmark 12A1451 toner magenta huismerk duopack * €169,50
Prijsoverzicht van de 12A1451 tonercartridge (roze / rood) in oktober 2021. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Direkt Lexmark 12A1451 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als in de retail. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren doorgaans een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Media Markt, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Ebay, Blokker, Fonq, Amazon, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-12a1451-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 12A1451 inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark 12A1451 toner magenta originele rode toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Lexmark geven de mooiste prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €169,50).

Lexmark 12A1451 toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het 12A1451 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Lexmark 12A1451 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de magenta inkt van Lexmark verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met veel voorkomende inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Bekijk of je het plasticje los hebt gemaakt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare toner-problemen aangaande Lexmark 12A1451 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de Lexmark 12A1451 toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Lexmark 12A1451 met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €140,08 excl. de btw (dat maakt €169,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €339,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 12A1451 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €84,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon weigert. Dit los je als volgt op: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark 12A1451 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 12A1451 alternatief kopen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dit kan je vaak gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de Lexmark 12A1451 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu mag je alles terugzetten in originele staat. Aansluitend achterhaal je of de vernieuwde Lexmark inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie