bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 12A6860 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Lexmark 12A6860 inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de betrouwbaarste leveranciers voor verrassend goedkope toners. Het patroon Lexmark 12A6860 toner zwart met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de “echte” toners van Lexmark. Diverse aanbieders zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl of bol.com verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€232,50
Huismerk tarief€116,25
MerkLexmark
ProductLexmark 12A6860 toner zwart
Artikelcode12A6860
Kleur omschrijvingzwart
Printvermogen10.000 prints
EAN-code0734646205795

Goedkoopste Lexmark 12A6860 inkt bestellen oktober 2023

De capaciteit van de 12A6860 toner is 10.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktcartridge store & Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via webshops als Inktweb.nl & inktknaller.nl.
 • Originele 12A6860 inkt toners zijn te bestellen v.a. €232,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) en overweeg een lettertype als Century Gothic en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je erkende inktwebshops waar je voordelig en snel 12A6860 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark 12A6860 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €255,75. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €232,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €116,25. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Lexmark 12A6860 toner zwart originele inkt€232,50
Lexmark 12A6860 toner zwart multipack (merk toners)€465,00
Lexmark 12A6860 toner zwart huismerk inkt * €116,25
Lexmark 12A6860 toner zwart huismerk duopack * €232,50
Prijstabel voor de 12A6860 tonercartridge (black) in oktober 2023. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Gemakkelijk Lexmark 12A6860 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als in de retail. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, een grote voorraad en voeren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Fonq, Wehkamp, Blokker, Ebay, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-12a6860-zwart-black-toner

Originele zwarte 12A6860 inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Lexmark 12A6860 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door Lexmark en resulteren in de mooiste prints. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €232,50).

Lexmark 12A6860 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het 12A6860 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark 12A6860 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder staan de meest gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Meest gezochte issues in relatie tot Lexmark 12A6860 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Lexmark 12A6860 toner zwart toner?
De kostprijs van een Lexmark 12A6860 met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €192,15 excl. btw (dat is €232,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €465,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 12A6860 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €116,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het lipje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en bekijk de status van de printkop.

Is een Lexmark 12A6860 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 12A6860 alternatief selecteren is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De kostprijs is aantrekkelijker en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je vaak zelf oplossen.

Op welke manier kan ik de Lexmark 12A6860 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje neem je een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als afronding probeer je of de bijgevulde Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie