bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1361754 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark 1361754 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je erkende inktshops voor verrassend goedkope toners. Het patroon Lexmark 1361754 toner geel met de kleur geel (yellow) is ideaal voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van Lexmark. Velerlei inktaanbieders als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl & Inkclub leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€32,50
Huismerk vanafprijs€16,25
MerkLexmark
ProductLexmark 1361754 toner geel
Artikelcode1361754
Kleur omschrijvinggeel
Printomvang3.500 prints
EAN-nummer0734646124959

Goedkoopste Lexmark 1361754 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 1361754 toner is 3.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl of Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Lexmark toners. Ze hanteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. Doorgaans hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via bedrijven zoals replacedirect of Office Centre.
  • Originele 1361754 inkt toners zijn te bestellen v.a. €32,50.
  • Lexmark imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (alslage- of gemiddelde kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Courier of Garamond.
  • Via dit portaal check je geschikte winkels waar je goedkoop en eenvoudig 1361754 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Lexmark 1361754 toner geel vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge kost in de winkel al snel €35,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €32,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €16,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Lexmark 1361754 toner geel originele inkt€32,50
Lexmark 1361754 toner geel multipack (merk toners)€65,00
Lexmark 1361754 toner geel huismerk inkt * €16,25
Lexmark 1361754 toner geel huismerk duopack * €32,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 1361754 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Lexmark aanvragen?

Vandaag nog Lexmark 1361754 inkt kopen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij boekenwinkels. Ons advies: koop altijd bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, de meeste voorraad en voeren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Expert, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
  • Bekende webshops als Fonq, Amazon, Blokker, Coolblue, Bol.com, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
  • Populaire inktwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
lexmark-1361754-geel-yellow-toner

Originele gele 1361754 inkt van Lexmark kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark 1361754 toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van Lexmark leveren de mooiste printjes.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen vervelende foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
  • De schaduwkant van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €32,50).

Lexmark 1361754 toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 1361754 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

  • Lexmark 1361754 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
  • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Lexmark geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder check je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Check of je het stukje tape verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte afdrukproblemen aangaande Lexmark 1361754 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Lexmark 1361754 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Lexmark 1361754 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is om en nabij de €26,86 excl. btw (dat is €32,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €65,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 1361754 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €16,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 1361754 toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 1361754 alternatief gebruiken is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is goedkoper en de patronen bevatten meer ML inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal zelf oplossen.

Kan ik de Lexmark 1361754 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. In dat geval kies je voor een unieke navul inkt set die past bij het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het reservoir. Later mag je alles in elkaar zetten. Tenslotte test je of de nagevulde Lexmark inkt correct functioneert door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie