bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1380520 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark 1380520 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de populairste verkooppunten voor extra goedkope toners. Het product Lexmark 1380520 toner zwart met kleurcode zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Lexmark. Verschillende verkopers als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en coolblue.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€325,50
Huismerk vanafprijs€162,75
LeverancierLexmark
ProductLexmark 1380520 toner zwart
Seriecode1380520
Officiële kleurzwart
Effectiviteit9.500 prints
EAN0734646038355

Goedkoopste Lexmark 1380520 inkt kopen maart 2024

De capaciteit van de 1380520 toner is 9.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl en Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Standaard hanteren zij ook een prima huismerk.

  • De goedkoopste inkt is te koop bij bedrijven zoals replacedirect & Paradigit.
  • Originele 1380520 inkt toners kosten je ongeveer €325,50.
  • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (zoals milieuvriendelijk) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Garamond.
  • Via ons platform klik je direct door naar erkende printshops waar je goedkoop en eenvoudig 1380520 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark 1380520 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €358,05. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €325,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €162,75. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Lexmark 1380520 toner zwart originele inkt€325,50
Lexmark 1380520 toner zwart multipack (merk toners)€651,00
Lexmark 1380520 toner zwart huismerk inkt * €162,75
Lexmark 1380520 toner zwart huismerk duopack * €325,50
Prijsoverzicht van de 1380520 tonercartridge (black) in maart 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Direkt Lexmark 1380520 inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Belangrijk: shop bij een online inktshop. Deze winkels hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden tevens een heel behoorlijk huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Fonq, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktwebshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
lexmark-1380520-zwart-black-toner

Originele zwarte 1380520 inkt van Lexmark bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Lexmark 1380520 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Lexmark en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van Lexmark geven de mooiste prints.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
  • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €325,50).

Lexmark 1380520 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar klooninkt van goedkope merken. Het 1380520 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • Lexmark 1380520 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel check je algemene inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Check of je het lipje verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, verwijder de verschillende toners en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare printproblemen met betrekking tot Lexmark 1380520 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Lexmark 1380520 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark 1380520 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €269,01 excl. btw (€325,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking wenst liggen de kosten op zo’n €651,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 1380520 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €162,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en bekijk of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Lexmark 1380520 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 1380520 alternatief nemen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan merk-inkt. De kostprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans snel oplossen.

Kan ik ook zelf de Lexmark 1380520 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor kan je aan de slag met een navulinkt set die ontwikkeld is voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het reservoir. Nu mag je het product opnieuw vastklikken. Ter controle test je uit of de vernieuwde Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie