bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 702M 70C20M0 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark 702M (70C20M0) inkt toner? Op deze website bekijk je de meest populaire inktshops voor extra goedkope toners. Het artikel Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is ideaal voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van Lexmark. Meerdere verkopers als Mediamarkt.nl & coolblue.nl leveren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€57,50
Huismerk prijs€28,75
LeverancierLexmark
ProductLexmark 702M (70C20M0) toner magenta
Seriecode70C20M0
Kleurenmagenta
Intensiteit1.000 prints
EAN0734646436564

Goedkoopste Lexmark 702M (70C20M0) inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 70C20M0 toner is 1.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies of Paradigit zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Lexmark toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via verkopers als replacedirect en Office Centre.
 • Originele 70C20M0 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €57,50.
 • Lexmark imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan draft mode) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker check je de betrouwbaarste aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 70C20M0 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta vergelijken
Lexmark toners zijn best prijzig. Dit type rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €63,25. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €57,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €28,75. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta originele inkt€57,50
Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta multipack (merk toners)€115,00
Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta huismerk inkt * €28,75
Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta huismerk duopack * €57,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 70C20M0 tonercartridge (roze / rood) in februari 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark inkopen?

Gemakkelijk Lexmark 702M (70C20M0) inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktshop. Deze bedrijven helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en hanteren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Albert Heijn, Action, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Blokker, Coolblue, Ebay, Fonq, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
lexmark-702m-70c20m0-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 70C20M0 inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Lexmark en zorgen voor de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met irritante foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Lexmark bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €57,50).

Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 70C20M0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Lexmark 702M 70C20M0 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van Lexmark verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder vind je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het plasticje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Alledaagse afdrukproblemen in relatie tot Lexmark 702M (70C20M0) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta toner?
De kostprijs van een Lexmark 702M (70C20M0) met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €47,52 excl. btw (dat is €57,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je ongeveer €115,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 70C20M0 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €28,75) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Lexmark 702M (70C20M0) toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 70C20M0 alternatief inkopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De kostprijs is lager en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelf herstellen.

Kan ik de Lexmark 702M (70C20M0) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Daarvoor neem je een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met rode inkt in het reservoir. Daaropvolgend mag je alles in elkaar klikken. Achteraf check je of de vernieuwde Lexmark inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie