bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark B282X00 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark B282X00 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij geschikte inktshops voor betaalbare toners. Het patroon Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit met kleur zwart (black) is te gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Lexmark. Meer en meer inktshops zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of inktcartridge store hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€290,50
Huismerk prijzen€145,25
FabrikantLexmark
SoortLexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit
ProductnummerB282X00
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit30.000 prints
EAN-nummer0734646670197

Goedkoopste Lexmark B282X00 inkt kopen oktober 2021

De capaciteit van de B282X00 toner is 30.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. 112supplies en Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij shops als Inktweb.nl & Alleeninkt.nl.
 • Originele B282X00 inkt toners zijn te bestellen v.a. €290,50.
 • Lexmark imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsminimale kwaliteit) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier of Brush Script.
 • Via deze site vind je de meest populaire aanbieders waar je probleemloos en snel B282X00 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €319,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €290,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €145,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€290,50
Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€581,00
Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €145,25
Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €290,50
Prijslijst van de B282X00 tonercartridge (black) in oktober 2021. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Meteen Lexmark B282X00 inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Ons advies: bestel bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en leveren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Hema, Handyman, Action, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Coolblue, Bol.com, Amazon, Ebay, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
lexmark-b282x00-zwart-black-toner

Originele zwarte B282X00 inkt van Lexmark bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende storing en meldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €290,50).

Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het B282X00 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark B282X00 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel staan alledaagse inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Zet de printer uit, verwijder snel alle toners en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Meest gezochte afdrukproblemen in relatie tot Lexmark B282X00 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De prijs van een Lexmark B282X00 met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €240,08 excl. btw (dus €290,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €581,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode B282X00 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €145,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Dit los je als volgt op: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop.

Is het Lexmark B282X00 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk B282X00 alternatief aanschaffen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark B282X00 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar klikken. Ter controle test je of de nieuwe Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie