bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark C7700KS zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Lexmark C7700KS inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire verkooppunten voor betaalbare toners. Deze Lexmark C7700KS toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Lexmark. Meerdere winkels zoals Office Centre & coolblue.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€150,50
Huismerk tarief€75,25
MerkLexmark
ArtikelLexmark C7700KS toner zwart
ArtikelcodeC7700KS
Officiële kleurzwart
Effectiviteit6.000 prints
EAN0734646256032

Goedkoopste Lexmark C7700KS inkt kopen mei 2022

De capaciteit van de C7700KS toner is 6.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com en Staples zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Lexmark toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij aanbieders zoals Inktwereld.nl en Printabout.nl.
 • Originele C7700KS inkt toners zijn te bestellen v.a. €150,50.
 • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals printen in concept) of test het gebruik van lettertypes als Courier en Times New Roman.
 • Via onze website klik je direct door naar geschikte winkels waar je goedkope C7700KS toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark C7700KS toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €165,55. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €150,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €75,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Lexmark C7700KS toner zwart originele inkt€150,50
Lexmark C7700KS toner zwart multipack (merk toners)€301,00
Lexmark C7700KS toner zwart huismerk inkt * €75,25
Lexmark C7700KS toner zwart huismerk duopack * €150,50
Prijsindicatie van de prijs voor een C7700KS tonercartridge (black) in mei 2022. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark bestellen?

Meteen Lexmark C7700KS inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Ons advies: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Hema, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Bekende webshops als Fonq, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktspecialisten als Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
lexmark-c7700ks-zwart-black-toner

Originele zwarte C7700KS inkt van Lexmark kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Lexmark C7700KS toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Lexmark en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €150,50).

Lexmark C7700KS toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het C7700KS huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een fors lagere adviesprijs en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Lexmark C7700KS huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel vind je de meest voorkomende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het stukje tape goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de printopdracht af, onttrek de toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende inktproblemen aangaande Lexmark C7700KS inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de Lexmark C7700KS toner zwart toner?
De adviesprijs van de Lexmark C7700KS met kleur zwart (black) toner is om en nabij de €124,38 excl. btw (dat betekent €150,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €301,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer C7700KS kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €75,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en reinig de printkop.

Is een Lexmark C7700KS toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk C7700KS alternatief gebruiken is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van merkinkt. Het tarief is lager en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een negatieve kant is dat er sprake kan zijn van foutcodes. Dit soort storingen kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark C7700KS toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling neem je een complete navulset met inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Later mag je het product in elkaar zetten. Nadien bekijk je of de vernieuwde Lexmark inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie