bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark E462U11E zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Lexmark E462U11E inkt toner? Via onze vergelijker tref je de betrouwbaarste printwinkels voor voordelige toners. Artikel Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Lexmark. Steeds meer printshops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl of Easy-ink bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€297,50
Huismerk tarief€148,75
FabrikantLexmark
ModelLexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit
ProductcodeE462U11E
Kleurzwart
Printvermogen18.000 prints
EAN0734646328838

Goedkoopste Lexmark E462U11E inkt bestellen oktober 2022

De capaciteit van de E462U11E toner is 18.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. 123inkt of Paradigit zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Meestal hebben zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via shops zoals Easy-ink of Paradigit.
 • Originele E462U11E inkt toners zijn te bestellen v.a. €297,50.
 • Lexmark imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan draft mode) of probeer lettertypes zoals Ecofont en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de meest bekende verkooppunten waar je de beste E462U11E toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €327,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je circa €297,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €148,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€297,50
Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€595,00
Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €148,75
Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €297,50
Tabel met prijzen voor de E462U11E tonercartridge (black) in oktober 2022. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Meteen Lexmark E462U11E inkt kopen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: koop altijd bij een internet printshop. Zij bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en voeren tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Ebay, Amazon, Blokker, Bol.com, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
lexmark-e462u11e-zwart-black-toner

Originele zwarte E462U11E inkt van Lexmark bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door Lexmark en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van irritante foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €297,50).

Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het E462U11E huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Lexmark E462U11E huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder staan veel voorkomende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende afdrukproblemen met de Lexmark E462U11E inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Lexmark E462U11E met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €245,87 excl. btw (dat maakt €297,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €595,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode E462U11E betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €148,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Lexmark E462U11E toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk E462U11E alternatief nemen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is gunstiger en de toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken eenvoudig oplossen.

Kan ik ook zelf de Lexmark E462U11E toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Hiervoor werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Lexmark inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu kan je het patroon opnieuw assembleren. Als check achterhaal je of de nagevulde Lexmark inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie