bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark X560H2YG geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Lexmark X560H2YG inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de populairste leveranciers voor spotgoedkope toners. De Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van Lexmark. Verschillende inktwebshops zoals Goedkoopprinten.nl & Sneltoner.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€372,50
Huismerk tarieven€186,25
MerkLexmark
ProductLexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit
SeriecodeX560H2YG
Kleurcodegeel
Capaciteit10.000 prints
EAN0734646058902

Goedkoopste Lexmark X560H2YG inkt kopen mei 2022

De capaciteit van de X560H2YG toner is 10.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl en printerinktshop.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Lexmark toners. Ze verkopen duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij leveranciers zoals Easy-ink of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele X560H2YG inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €372,50.
 • Lexmark imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. conceptmodus) & kies een zuinig lettertype zoals Courier of Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar de meest populaire inktshops waar je snel en simpel X560H2YG toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit vergelijken
Lexmark toners hebben een prijskaartje. Dit type gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €409,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €372,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €186,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit originele inkt€372,50
Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€745,00
Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €186,25
Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €372,50
Prijslijst van de X560H2YG tonercartridge (yellow) in mei 2022. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark kopen?

Vandaag nog Lexmark X560H2YG inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Landelijke winkels als Fonq, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktaanbieders als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
lexmark-x560h2yg-geel-yellow-toner

Originele gele X560H2YG inkt van Lexmark bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Lexmark hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €372,50).

Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het X560H2YG huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Lexmark X560H2YG huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Lexmark verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel vind je alledaagse problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Relevante issues aangaande Lexmark X560H2YG inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Lexmark X560H2YG met de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €307,85 excl. de btw (€372,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack wenst moet je denken aan €745,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer X560H2YG kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €186,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en check of je de beschermingstape hebt weggedaan. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Lexmark X560H2YG toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk X560H2YG alternatief bestellen is meestal lucratief. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanschafprijs is interessanter en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark X560H2YG toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor koop je een speciale set navulinkt voor het Lexmark inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Dan kan je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte check je of de nieuwe Lexmark inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie