bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B0481 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Olivetti B0481 inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met geschikte printshops voor extra goedkope toners. Het artikel Olivetti B0481 toner geel met kleur geel (yellow) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Olivetti. Steeds meer aanbieders zoals bijvoorbeeld inktknaller.nl en bol.com bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€55,50
Huismerk verkoopprijs€27,75
MerkOlivetti
ArtikelOlivetti B0481 toner geel
ArtikelcodeB0481
Officiële kleurgeel
Capaciteit11.500 prints
EAN-nummer8020334282202

Goedkoopste Olivetti B0481 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de B0481 toner is 11.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktweb.nl of Office Centre zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Olivetti toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via leveranciers zoals printershop en Printabout.nl.
 • Originele B0481 inkt toners kosten je ongeveer €55,50.
 • Olivetti imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan eco-stand) & overweeg een lettertype als Ryman Eco & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl check je gespecialiseerde webwinkels waar je snel en simpel B0481 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Olivetti B0481 toner geel vergelijken
Olivetti toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €61,05. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €55,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €27,75. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Olivetti B0481 toner geel originele inkt€55,50
Olivetti B0481 toner geel multipack (merk toners)€111,00
Olivetti B0481 toner geel huismerk inkt * €27,75
Olivetti B0481 toner geel huismerk duopack * €55,50
Tabel met prijzen voor de B0481 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Olivetti aanvragen?

Snel Olivetti B0481 inkt kopen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Belangrijk: ga naar een online inktshop. Zij bieden top-service, de meeste voorraad en verkopen meestal een goed huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktshops als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben vaak interessante kortingsacties.
olivetti-b0481-geel-yellow-toner

Originele gele B0481 inkt van Olivetti bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Olivetti B0481 toner geel originele gele toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Olivetti en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele patronen van Olivetti hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €55,50).

Olivetti B0481 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het B0481 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Olivetti B0481 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is prima (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Olivetti vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel tref je algemene issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het plakkertje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene issues aangaande Olivetti B0481 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Olivetti B0481 toner geel toner?
De adviesprijs van de Olivetti B0481 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is om en nabij de €45,87 excl. btw (dat betekent €55,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert kost het ongeveer €111,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer B0481 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €27,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Olivetti B0481 toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk B0481 alternatief inkopen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met originele producten. De verkoopprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Hoe werkt de Olivetti B0481 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer in elkaar zetten. Achteraf bekijk je of de budget Olivetti inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie