bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B0728 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Olivetti B0728 inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste printwinkels voor extra voordelige toners. Het patroon Olivetti B0728 toner geel met de kleur geel (yellow) is geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Olivetti. Veel shops als o.a. Alleeninkt.nl & Inktweb.nl bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€68,50
Huismerk verkoopprijs€34,25
LeverancierOlivetti
ModelOlivetti B0728 toner geel
SerienummerB0728
Kleurengeel
Printomvang19.000 prints
EAN8020334298241

Goedkoopste Olivetti B0728 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de B0728 toner is 19.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers en Office Centre zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Olivetti toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij verkopers zoals Easy-ink of Totaalinkt.shop .
 • Originele B0728 inkt toners kosten je ongeveer €68,50.
 • Olivetti imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander draft mode) & overweeg een lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Via dit portaal check je gespecialiseerde inktwebshops waar je eenvoudig B0728 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Olivetti B0728 toner geel vergelijken
Olivetti toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €75,35. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €68,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €34,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Olivetti B0728 toner geel originele inkt€68,50
Olivetti B0728 toner geel multipack (merk toners)€137,00
Olivetti B0728 toner geel huismerk inkt * €34,25
Olivetti B0728 toner geel huismerk duopack * €68,50
Tabel met de geschatte prijzen van de B0728 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Olivetti verkrijgen?

Direkt Olivetti B0728 inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij boekhandels. Kooptip: koop altijd bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en leveren meestal een goed huismerk.

 • Retailers: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Jumbo, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Amazon, Blokker, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktspecialisten als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
olivetti-b0728-geel-yellow-toner

Originele gele B0728 inkt van Olivetti bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Olivetti B0728 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Olivetti en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Olivetti bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €68,50).

Olivetti B0728 toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van goedkope merken. Het B0728 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Olivetti B0728 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de geel inkt van Olivetti verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel check je alledaagse inktproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse inktproblemen m.b.t. Olivetti B0728 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Olivetti B0728 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Olivetti B0728 met de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €56,61 excl. btw (€68,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst moet je denken aan €137,00. Met een huismerk toner met het nummer B0728 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €34,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en achterhaal of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en onderzoek de printkop.

Is het Olivetti B0728 toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk B0728 alternatief kiezen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De winkelprijs is lager en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints doet nauwelijks onder. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans simpel verhelpen.

Hoe werkt de Olivetti B0728 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Daarvoor neem je een complete navulset met inkt voor het Olivetti inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je alles opnieuw assembleren. Als check test je of de budget Olivetti inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie