bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B0772 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Olivetti B0772 inkt toner? Op deze website bekijk je de betrouwbaarste leveranciers voor verrassend goedkope toners. Deze Olivetti B0772 toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) komt van pas bij prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Olivetti. Diverse winkels als bijvoorbeeld Printabout.nl en Inkclub verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€197,50
Huismerk tarief€98,75
LeverancierOlivetti
TypeOlivetti B0772 toner geel
SerienummerB0772
Kleur beschrijvinggeel
Capaciteit10.000 prints
EAN8020334300944

Goedkoopste Olivetti B0772 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de B0772 toner is 10.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is financieel interessanter dan in een lokale shop. Inktweb.nl & Inktbaas.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Olivetti toners. Ze bieden duizenden producten en jij kan terecht voor service. Over het algemeen hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij bedrijven zoals inktcartridge store en Printabout.nl.
 • Originele B0772 inkt toners koop je vanaf €197,50.
 • Olivetti imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a conceptmodus) of selecteer een zuinig lettertype als Courier of Brush Script.
 • Via onze website klik je direct door naar de meest bekende aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier B0772 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Olivetti B0772 toner geel vergelijken
Olivetti toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke gele tonercartridge kent een vanafprijs van €217,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €197,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €98,75. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Olivetti B0772 toner geel originele inkt€197,50
Olivetti B0772 toner geel multipack (merk toners)€395,00
Olivetti B0772 toner geel huismerk inkt * €98,75
Olivetti B0772 toner geel huismerk duopack * €197,50
Tabel met de geschatte prijzen van de B0772 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Olivetti kopen?

Gemakkelijk Olivetti B0772 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden de beste service, de meeste voorraad en hebben doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Ebay, Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
olivetti-b0772-geel-yellow-toner

Originele gele B0772 inkt van Olivetti kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Olivetti B0772 toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Olivetti en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met storende storing en meldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Olivetti voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €197,50).

Olivetti B0772 toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het B0772 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Olivetti B0772 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Olivetti verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het schema hieronder bieden we een overzicht met algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het lipje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle toners en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende toner-problemen in relatie tot Olivetti B0772 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Olivetti B0772 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Olivetti B0772 met kleurcode geel (yellow) toner is doorgaans +/- €163,22 excl. btw (dus €197,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €395,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code B0772 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €98,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je de beschermingstape weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Olivetti B0772 toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk B0772 alternatief inkopen is in de basis lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is lager en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de Olivetti B0772 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen kies je voor een complete navulset met inkt voor het Olivetti inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Verder kun jij het artikel opnieuw assembleren. Als check controleer je of de nieuwe Olivetti inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie