bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B1066 magenta / roze / rood toner

Interesse in de goedkoopste Olivetti B1066 inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de populairste inktshops voor extra goedkope toners. Het product Olivetti B1066 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) komt van pas bij scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van Olivetti. Velerlei inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Office Centre of Inktweb.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€54,50
Huismerk tarieven€27,25
FabrikantOlivetti
ProductOlivetti B1066 toner magenta
ProductnummerB1066
Kleur omschrijvingmagenta
Effectiviteit6.000 prints
EAN8020334324605

Goedkoopste Olivetti B1066 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de B1066 toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het veel voordelige dan in de winkel. printershop en Inkt-bestellen.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Olivetti toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via shops zoals Inktwereld.nl & Totaalinkt.shop .
 • Originele B1066 inkt toners zijn te bestellen v.a. €54,50.
 • Olivetti imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsprinten in concept) en kies een zuinig lettertype zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de meest bekende verkooppunten waar je eenvoudig B1066 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Olivetti B1066 toner magenta vergelijken
Olivetti toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €59,95. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €54,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €27,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Olivetti B1066 toner magenta originele inkt€54,50
Olivetti B1066 toner magenta multipack (merk toners)€109,00
Olivetti B1066 toner magenta huismerk inkt * €27,25
Olivetti B1066 toner magenta huismerk duopack * €54,50
Tabel met de geschatte prijzen van de B1066 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Olivetti kopen?

Gemakkelijk Olivetti B1066 inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden top-service, een grote voorraad en leveren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Albert Heijn, Action, Media Markt, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Amazon, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
olivetti-b1066-magenta-roze-rood-toner

Originele rode B1066 inkt van Olivetti kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Olivetti B1066 toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Olivetti en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met lastige foutcodes. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Olivetti voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merk toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €54,50).

Olivetti B1066 toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het B1066 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Olivetti B1066 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Olivetti vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bekijk je de meest voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het plasticje los hebt gemaakt en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de lekkende toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende printproblemen met betrekking tot Olivetti B1066 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Olivetti B1066 toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de Olivetti B1066 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €45,04 excl. de btw (wat neerkomt op €54,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €109,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode B1066 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €27,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het plakkertje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is het Olivetti B1066 toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk B1066 alternatief proberen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De verkoopprijs is goedkoper en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans zelf verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Olivetti B1066 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Olivetti inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Voorts plaats je de injectiespuit met rode inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel opnieuw assembleren. Als laatste probeer je of de nieuwe Olivetti inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie