bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B1134 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Olivetti B1134 inkt toner? Op deze webpagina vergelijk je goede inktshops voor spotgoedkope toners. Het artikel Olivetti B1134 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van Olivetti. Verschillende winkels zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inktshop.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€57,50
Huismerk verkoopprijs€28,75
FabrikantOlivetti
TypeOlivetti B1134 toner geel
SeriecodeB1134
Kleurengeel
Capaciteit5.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Olivetti B1134 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de B1134 toner is 5.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt en Staples zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Olivetti toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via webwinkels als printershop en Mediamarkt.nl.
 • Originele B1134 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €57,50.
 • Olivetti imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alssnelle modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl check je geschikte winkels waar je goedkoop en eenvoudig B1134 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Olivetti B1134 toner geel vergelijken
Olivetti toners zijn niet goedkoop. Deze gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €63,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €57,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €28,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Olivetti B1134 toner geel originele inkt€57,50
Olivetti B1134 toner geel multipack (merk toners)€115,00
Olivetti B1134 toner geel huismerk inkt * €28,75
Olivetti B1134 toner geel huismerk duopack * €57,50
Prijstabel voor de B1134 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Olivetti bestellen?

Direkt Olivetti B1134 inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internet als in de retail. Ons advies: kies voor een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben tevens een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Ebay, Fonq, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
olivetti-b1134-geel-yellow-toner

Originele gele B1134 inkt van Olivetti bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Olivetti B1134 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door Olivetti en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je krijgt geen storende storing en meldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Olivetti zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €57,50).

Olivetti B1134 toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde partijen. Het B1134 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Olivetti B1134 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Olivetti geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel vind je de meest gangbare problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, verwijder de lekkende toner en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene inktproblemen m.b.t. Olivetti B1134 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Olivetti B1134 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Olivetti B1134 met kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €47,52 excl. btw (dus €57,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €115,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer B1134 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €28,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en kijk of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Olivetti B1134 toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk B1134 alternatief proberen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. Het tarief is lager en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal simpel oplossen.

Kan ik de Olivetti B1134 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor gebruik je een speciale set navulinkt voor het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Later kun je alles weer met elkaar verbinden. Achteraf test je uit of de vernieuwde Olivetti inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie