bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B1250 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Olivetti B1250 inkt toner? Op deze website tref je toonaangevende printshops voor goedkope toners. Het patroon Olivetti B1250 toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) biedt uitkomst voor scherpe kleurrijke afdrukken. Je kunt kiezen uit merkproducten van Olivetti. Velerlei printwinkels zoals Inktdiscount.nl & inktcartridge store faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€102,50
Huismerk tarief€51,25
MerkOlivetti
TypeOlivetti B1250 toner geel
ProductnummerB1250
Officiële kleurgeel
Intensiteit12.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Olivetti B1250 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de B1250 toner is 12.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl en Inktdiscount.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Olivetti toners. Ze bieden een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Vaak voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via bedrijven zoals 112supplies en Totaalinkt.shop .
 • Originele B1250 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €102,50.
 • Olivetti imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (onder ander conceptmodus) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Brush Script.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar toonaangevende printwinkels waar je moeiteloos B1250 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Olivetti B1250 toner geel vergelijken
Olivetti toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €112,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €102,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Reken op een bedrag van €51,25. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Olivetti B1250 toner geel originele inkt€102,50
Olivetti B1250 toner geel multipack (merk toners)€205,00
Olivetti B1250 toner geel huismerk inkt * €51,25
Olivetti B1250 toner geel huismerk duopack * €102,50
Prijsindicatie van de prijs voor een B1250 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Olivetti kopen?

Vandaag nog Olivetti B1250 inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een internet printshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en faciliteren vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Ebay, Wehkamp, Fonq, Blokker, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
olivetti-b1250-geel-yellow-toner

Originele gele B1250 inkt van Olivetti kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Olivetti B1250 toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Olivetti en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutcodes. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Olivetti geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €102,50).

Olivetti B1250 toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van goedkope merken. Het B1250 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Olivetti B1250 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze geel inkt van Olivetti geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bekijk je bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte problemen met de Olivetti B1250 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Olivetti B1250 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Olivetti B1250 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is standaard zo’n €84,71 excl. btw (€102,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking koopt moet je denken aan €205,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer B1250 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €51,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms komt het voor dat een nieuwe toner het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het kapje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Olivetti B1250 toner geel huismerk alternatief slim?
Het huismerk B1250 alternatief kopen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De winkelprijs is interessanter en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Olivetti B1250 toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor deze handeling koop je een unieke navul inkt set die past bij het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kun je alles weer opnieuw assembleren. Ter controle test je of de budget Olivetti inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie