bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B1347 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Olivetti B1347 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je toonaangevende printwinkels voor voordelige toners. Deze Olivetti B1347 toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) is geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Olivetti. Flink wat verkooppunten zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl & Inktwereld.nl verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€49,50
Huismerk verkoopprijs€24,75
FabrikantOlivetti
ProductOlivetti B1347 toner geel
ProductcodeB1347
Kleurgeel
Printomvang9.000 prints
EAN-code8020334346225

Goedkoopste Olivetti B1347 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de B1347 toner is 9.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat kan daar veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt en Handyman.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Olivetti toners. Ze bieden een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij shops als Inktshop.nl en Inktbaas.nl.
 • Originele B1347 inkt toners koop je online vanaf €49,50.
 • Olivetti imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Century Gothic en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar bekende printwinkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier B1347 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Olivetti B1347 toner geel vergelijken
Olivetti toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €54,45. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €49,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €24,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Olivetti B1347 toner geel originele inkt€49,50
Olivetti B1347 toner geel multipack (merk toners)€99,00
Olivetti B1347 toner geel huismerk inkt * €24,75
Olivetti B1347 toner geel huismerk duopack * €49,50
Tabel met de geschatte prijzen van de B1347 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Olivetti aanvragen?

Direkt Olivetti B1347 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Onze tip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren bovendien een goed huismerk.

 • Retailers: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Expert, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
olivetti-b1347-geel-yellow-toner

Originele gele B1347 inkt van Olivetti bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Olivetti B1347 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Olivetti en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met irritante foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Olivetti voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €49,50).

Olivetti B1347 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan imitatie inkt van derden. Het B1347 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en doordat deze toners volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Olivetti B1347 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van merk-inkt.
 • De printkwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Olivetti vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel check je de meest bekende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het plakkertje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, onttrek de toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Alledaagse inktproblemen bij de Olivetti B1347 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Olivetti B1347 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Olivetti B1347 met kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €40,91 excl. de btw (dus €49,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack selecteert kost het ongeveer €99,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode B1347 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €24,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Olivetti B1347 toner geel huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk B1347 alternatief inkopen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De winkelprijs is gunstiger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je vaak eenvoudig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Olivetti B1347 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 spuit je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Nadien bekijk je of de bijgevulde Olivetti inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie