bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ TU37R zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Panasonic DQ-TU37R inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende printwinkels voor spotgoedkope toners. Het patroon Panasonic DQ-TU37R toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Panasonic. Meerdere shops als Inkt-bestellen.nl en coolblue.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€69,50
Huismerk vanafprijs€34,75
MerkPanasonic
SoortPanasonic DQ-TU37R toner zwart
ProductnummerDQ TU37R
Kleurenzwart
Intensiteit38.000 prints
EAN4053768152883

Goedkoopste Panasonic DQ-TU37R inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de DQ TU37R toner is 38.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en Inktbaas.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Panasonic toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Doorgaans voorzien ze ook in een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via leveranciers zoals inktcartridge store of Handyman.nl.
 • Originele DQ TU37R inkt toners haal je in huis vanaf €69,50.
 • Panasonic imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) of overweeg een lettertype als Courier en Calibri.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar goede verkopers waar je goedkoop en eenvoudig DQ TU37R toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Panasonic DQ-TU37R toner zwart vergelijken
Panasonic toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €76,45. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €69,50. De meest gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €34,75. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Panasonic DQ-TU37R toner zwart originele inkt€69,50
Panasonic DQ-TU37R toner zwart multipack (merk toners)€139,00
Panasonic DQ-TU37R toner zwart huismerk inkt * €34,75
Panasonic DQ-TU37R toner zwart huismerk duopack * €69,50
Tabel met de geschatte prijzen van de DQ TU37R tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Panasonic aanschaffen?

Gemakkelijk Panasonic DQ-TU37R inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel bij internet-aanbieders als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bestel bij een online inktshop. Deze leveranciers bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en voeren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Bruna, Action, Albert Heijn, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Ebay, Fonq, Amazon, Bol.com, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
panasonic-dq-tu37r-zwart-black-toner

Originele zwarte DQ TU37R inkt van Panasonic bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Panasonic DQ-TU37R toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Panasonic en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Panasonic bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €69,50).

Panasonic DQ-TU37R toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het DQ TU37R huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Panasonic DQ TU37R huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Panasonic vervangen maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht bekijk je alledaagse toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het plakkertje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt.Zet de printer uit, verwijder de lekkende toner en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Algemene afdrukproblemen in relatie tot Panasonic DQ-TU37R inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Panasonic DQ-TU37R toner zwart toner?
De prijs van een Panasonic DQ-TU37R met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €57,44 excl. de btw (dus €69,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je zo’n €139,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer DQ TU37R ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €34,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het plakkertje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Panasonic DQ-TU37R toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk DQ TU37R alternatief inkopen is normaal gesproken zeer interessant. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je vaak gemakkelijk herstellen.

Op welke manier kan ik de Panasonic DQ-TU37R toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Panasonic inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer opnieuw vastklikken. Achteraf check je of de bijgevulde Panasonic inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie