bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ TUN20C cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Panasonic DQ-TUN20C inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de beste inktaanbieders voor verrassend voordelige toners. Het product Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” toners van Panasonic. Velerlei winkels als Staples of replacedirect faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€153,50
Huismerk tarief€76,75
FabrikantPanasonic
ProductPanasonic DQ-TUN20C toner cyaan
ArtikelnummerDQ TUN20C
Officiële kleurcyaan
Printvermogen20.000 prints
EAN-code7613058018496

Goedkoopste Panasonic DQ-TUN20C inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de DQ TUN20C toner is 20.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Alleeninkt.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Panasonic toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via bedrijven als Go4inkt en Office Centre.
 • Originele DQ TUN20C inkt toners koop je online vanaf €153,50.
 • Panasonic imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a eco-stand) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je toonaangevende inktwebshops waar je moeiteloos DQ TUN20C toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan vergelijken
Panasonic toners zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €168,85. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €153,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €76,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan originele inkt€153,50
Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan multipack (merk toners)€307,00
Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan huismerk inkt * €76,75
Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan huismerk duopack * €153,50
Prijsoverzicht van de DQ TUN20C tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Panasonic aanvragen?

Direkt Panasonic DQ-TUN20C inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als in de retail. Ons advies: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hebben tevens een goed huismerk.

 • Retailers: Bruna, Action, Hema, Handyman, Expert, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Amazon, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
panasonic-dq-tun20c-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe DQ TUN20C inkt van Panasonic bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Panasonic en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Panasonic leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €153,50).

Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het DQ TUN20C huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Panasonic DQ TUN20C huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is prima (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Panasonic geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel bekijk je de meest voorkomende toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het lipje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste toners even na en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende problemen met de Panasonic DQ-TUN20C inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan toner?
De kostprijs van een Panasonic DQ-TUN20C met kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €126,86 excl. btw (dus €153,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €307,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer DQ TUN20C dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €76,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe toner weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het kapje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Panasonic DQ-TUN20C toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk DQ TUN20C alternatief bestellen is in de regel lucratief. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De verkoopprijs is voordeliger en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Waar je op moet letten is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je meestal zelfstandig oplossen.

Voor een voordelige prijs de Panasonic DQ-TUN20C toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor deze handeling gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Panasonic inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Nu injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Nu mag je alles opnieuw assembleren. Als check achterhaal je of de nagevulde Panasonic inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie