bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 105 Y 885407 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh 105 Y inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je de populairste winkels voor goedkope toners. Deze Ricoh 105 Y toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Ricoh. Meer en meer printshops zoals Inktdiscount.nl & Inktwereld.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€125,50
Huismerk tarieven€62,75
MerkRicoh
TypeRicoh 105 Y toner geel
Productnummer885407
Kleur beschrijvinggeel
Effectiviteit10.000 prints
EAN-nummer0026649880353

Goedkoopste Ricoh 105 Y inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 885407 toner is 10.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers en Printabout.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze hebben over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak beschikken ze over een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via shops zoals Inkclub & Inktbaas.nl.
 • Originele 885407 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €125,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via dit portaal klik je direct door naar bekende printshops waar je eenvoudig 885407 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh 105 Y toner geel vergelijken
Ricoh toners kunnen best duur zijn. Deze gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €138,05. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €125,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €62,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh 105 Y toner geel originele inkt€125,50
Ricoh 105 Y toner geel multipack (merk toners)€251,00
Ricoh 105 Y toner geel huismerk inkt * €62,75
Ricoh 105 Y toner geel huismerk duopack * €125,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 885407 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh inkopen?

Gemakkelijk Ricoh 105 Y inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Onze tip: ga naar een online inktshop. Zij hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Albert Heijn, Hema, Action, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Ebay, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
ricoh-105-y-885407-geel-yellow-toner

Originele gele 885407 inkt van Ricoh kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh 105 Y toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van lastige storing en meldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €125,50).

Ricoh 105 Y toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het 885407 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 105 Y huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Ricoh verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel vind je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Kijk of je het stukje tape goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare afdrukproblemen bij de Ricoh 105 Y inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh 105 Y toner geel toner?
De verkoopprijs van de Ricoh 105 Y met kleuromschrijving geel (yellow) toner is om en nabij de €103,72 excl. de btw (dat is €125,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €251,00. Met een huismerk toner met de code 885407 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €62,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Je kunt het volgende proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh 105 Y toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 885407 alternatief nemen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is gunstiger en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelf herstellen.

Hoe kan ik snel de Ricoh 105 Y toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Daarvoor gebruik je een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Dan mag je alles opnieuw assembleren. Aansluitend test je uit of de nagevulde Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie