bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 1610 923961 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh 1610 inkt toner? Op deze pagina vind je goede shops voor extra goedkope toners. Deze Ricoh 1610 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Ricoh. Flink wat verkooppunten zoals Alleeninkt.nl of replacedirect bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€167,50
Huismerk tarieven€83,75
FabrikantRicoh
ArtikelRicoh 1610 toner zwart
Productnummer923961
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit6.000 prints
EAN4250081501347

Goedkoopste Ricoh 1610 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 923961 toner is 6.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl of Mediamarkt.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hebben zij ook een goedkoop huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij verkopers zoals printershop of Paradigit.
  • Originele 923961 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €167,50.
  • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) en selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Garamond.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de meest populaire webshops waar je goedkoop en eenvoudig 923961 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh 1610 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €184,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €167,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €83,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh 1610 toner zwart originele inkt€167,50
Ricoh 1610 toner zwart multipack (merk toners)€335,00
Ricoh 1610 toner zwart huismerk inkt * €83,75
Ricoh 1610 toner zwart huismerk duopack * €167,50
Prijslijst van de 923961 tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Gelijk Ricoh 1610 inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerzaken. Kooptip: kies voor een internet printshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en voeren meestal een goed huismerk.

  • Lokale winkels: Albert Heijn, Bruna, Hema, Action, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Coolblue, Blokker, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktaanbieders als Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
ricoh-1610-923961-zwart-black-toner

Originele zwarte 923961 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Ricoh 1610 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van vervelende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

  • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
  • Een aandachtspunt bij originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €167,50).

Ricoh 1610 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het 923961 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • Ricoh 1610 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
  • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
  • De negatieve kant van klooninkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze zwart inkt van Ricoh verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel bekijk je bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het kapje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende afdrukproblemen aangaande Ricoh 1610 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Ricoh 1610 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Ricoh 1610 met kleuromschrijving zwart (black) toner is doorgaans +/- €138,43 excl. btw (€167,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking kiest moet je denken aan €335,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 923961 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €83,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het plakkertje los hebt gemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh 1610 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 923961 alternatief aanschaffen is in de regel lucratief. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de Ricoh 1610 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Verder mag je alles in elkaar klikken. Achteraf controleer je of de vernieuwde Ricoh inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie