bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 5000 887622 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh 5000 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je geschikte webshops voor voordelige toners. Het artikel Ricoh 5000 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Ricoh. Veel verkooppunten als bijv. Goedkoopprinten.nl en bol.com verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€14,50
Huismerk tarief€7,25
LeverancierRicoh
TypeRicoh 5000 toner zwart
Productnummer887622
Kleurcodezwart
Printomvang10.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Ricoh 5000 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 887622 toner is 10.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl en Paradigit zijn prima printshops voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze bieden duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via verkopers als 112supplies of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 887622 inkt toners kosten je ongeveer €14,50.
 • Ricoh imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (alseco-modus) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je gespecialiseerde winkels waar je goedkoop en eenvoudig 887622 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh 5000 toner zwart vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €15,95. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €14,50. De voordeligste optie is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €7,25. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Ricoh 5000 toner zwart originele inkt€14,50
Ricoh 5000 toner zwart multipack (merk toners)€29,00
Ricoh 5000 toner zwart huismerk inkt * €7,25
Ricoh 5000 toner zwart huismerk duopack * €14,50
Prijsoverzicht van de 887622 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh inkopen?

Direkt Ricoh 5000 inkt kopen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen snel thuisbezorgen en hebben normaal gesproken een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Hema, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
ricoh-5000-887622-zwart-black-toner

Originele zwarte 887622 inkt van Ricoh bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh 5000 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutcodes. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Ricoh geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €14,50).

Ricoh 5000 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 887622 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 5000 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Ricoh verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare printproblemen m.b.t. Ricoh 5000 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de Ricoh 5000 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Ricoh 5000 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €11,98 excl. de btw (wat neerkomt op €14,50 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €29,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 887622 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €7,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Ricoh 5000 toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 887622 alternatief bestellen is vaak niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De verkoopprijs is voordeliger en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit kan je doorgaans gemakkelijk oplossen.

Kan ik vanuit huis de Ricoh 5000 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. In dat geval neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kan je het patroon met elkaar verbinden. Als check test je of de budget Ricoh inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie