bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 821021 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh 821021 inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met toonaangevende winkels voor betaalbare toners. Het patroon Ricoh 821021 toner zwart met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Ricoh. Heel wat printwinkels zoals bijvoorbeeld Office Centre en 123inkt faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€97,50
Huismerk prijs€48,75
LeverancierRicoh
SoortRicoh 821021 toner zwart
Productnummer821021
Kleur omschrijvingzwart
Printomvangonbekend
EAN-code4053768159226

Goedkoopste Ricoh 821021 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 821021 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com en Inktdiscount.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze faciliteren duizenden producten en geven advies / service. In de basis leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via verkooppunten als Inkclub en Handyman.nl.
 • Originele 821021 inkt toners kosten je ongeveer €97,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk dan aan printen in concept) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl check je bekende shops waar je voordelig en snel 821021 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh 821021 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €107,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €97,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €48,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh 821021 toner zwart originele inkt€97,50
Ricoh 821021 toner zwart multipack (merk toners)€195,00
Ricoh 821021 toner zwart huismerk inkt * €48,75
Ricoh 821021 toner zwart huismerk duopack * €97,50
Overzicht met prijzen van de 821021 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Ricoh inkopen?

Gemakkelijk Ricoh 821021 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Belangrijk: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hebben bovendien een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Handyman, Hema, Bruna, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Fonq, Wehkamp, Ebay, Amazon, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
ricoh-821021-zwart-black-toner

Originele zwarte 821021 inkt van Ricoh bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Ricoh 821021 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Ricoh en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Ricoh bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €97,50).

Ricoh 821021 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van een ander merk. Het 821021 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh 821021 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van Ricoh vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht zie je bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Kijk of je het plakkertje verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder snel alle toners en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare printproblemen met de Ricoh 821021 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Ricoh 821021 toner zwart toner?
De prijs van een Ricoh 821021 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €80,58 excl. btw (dat betekent €97,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €195,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 821021 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €48,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en onderzoek of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is het Ricoh 821021 toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk 821021 alternatief bestellen is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Kan ik ook zelf de Ricoh 821021 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor bestel je een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Aansluitend test je uit of de vernieuwde Ricoh inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie