bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828315 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh 828315 inkt toner? Via onze vergelijker bekijk je de betrouwbaarste shops voor goedkope toners. Artikel Ricoh 828315 toner geel met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Ricoh. Flink wat inktwebshops als Alleeninkt.nl of Inktweb.nl leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€132,50
Huismerk vanafprijs€66,25
MerkRicoh
ProductRicoh 828315 toner geel
Productnummer828315
Officiële kleurgeel
Printcapaciteit52.000 prints
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Ricoh 828315 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 828315 toner is 52.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl & printerinktshop.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij webshops zoals Inktwereld.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele 828315 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €132,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan eco-stand) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via onze website check je geschikte printwinkels waar je goedkope 828315 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh 828315 toner geel vergelijken
Ricoh toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €145,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €132,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €66,25. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh 828315 toner geel originele inkt€132,50
Ricoh 828315 toner geel multipack (merk toners)€265,00
Ricoh 828315 toner geel huismerk inkt * €66,25
Ricoh 828315 toner geel huismerk duopack * €132,50
Prijstabel voor de 828315 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Ricoh bestellen?

Vandaag nog Ricoh 828315 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Ons advies: kies voor een internet printshop. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren tevens een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Hema, Action, Handyman, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
ricoh-828315-geel-yellow-toner

Originele gele 828315 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Ricoh 828315 toner geel originele gele toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met lastige storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €132,50).

Ricoh 828315 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 828315 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Ricoh 828315 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel zie je gangbare toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende issues met betrekking tot Ricoh 828315 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Ricoh 828315 toner geel toner?
De prijs van een Ricoh 828315 met kleurcode geel (yellow) toner is ongeveer €109,50 excl. de btw (dat maakt €132,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €265,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 828315 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €66,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Ricoh 828315 toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 828315 alternatief selecteren is in de regel lucratief. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met originele inkt. De kostprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat er sprake kan zijn van foutcodes. Deze kan je doorgaans zelf verhelpen.

Hoe werkt de Ricoh 828315 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Daarvoor werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product opnieuw assembleren. Achteraf bekijk je of de vernieuwde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie