bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 828517 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh 828517 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je de beste aanbieders voor betaalbare toners. De Ricoh 828517 toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is relevant voor de mooiste kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” toners van Ricoh. Diverse printwinkels zoals Inktdiscount.nl & Go4inkt verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€106,50
Huismerk vanafprijs€53,25
MerkRicoh
ArtikelRicoh 828517 toner cyaan
Artikelcode828517
Kleur omschrijvingcyaan
Capaciteit60.500 prints
EANonbekend

Goedkoopste Ricoh 828517 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 828517 toner is 60.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. 112supplies en Office Centre zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen voeren ze ook een prima huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij shops als Inktwereld.nl & Mediamarkt.nl.
 • Originele 828517 inkt toners koop je vanaf €106,50.
 • Ricoh imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander lage- of gemiddelde kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Calibri.
 • Via ons platform check je gespecialiseerde webwinkels waar je goedkope 828517 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh 828517 toner cyaan vergelijken
Ricoh toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €117,15. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €106,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €53,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh 828517 toner cyaan originele inkt€106,50
Ricoh 828517 toner cyaan multipack (merk toners)€213,00
Ricoh 828517 toner cyaan huismerk inkt * €53,25
Ricoh 828517 toner cyaan huismerk duopack * €106,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 828517 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Direkt Ricoh 828517 inkt bestellen? Dit type inkt of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als in de retail. Kooptip: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en hebben doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Ebay, Fonq, Amazon, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en zijn het scherpst qua prijs.
ricoh-828517-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 828517 inkt van Ricoh kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Ricoh 828517 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met frustrerende foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Ricoh hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €106,50).

Ricoh 828517 toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het 828517 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh 828517 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van Ricoh vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je bekende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het kapje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Meest gezochte afdrukproblemen aangaande Ricoh 828517 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Ricoh 828517 toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh 828517 met de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €88,02 excl. de btw (wat neerkomt op €106,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €213,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 828517 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €53,25) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh 828517 toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 828517 alternatief nemen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan originele producten. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Deze kan je normaliter snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Ricoh 828517 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Ricoh inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun je alles weer opnieuw assembleren. Als afronding bekijk je of de gekloonde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie