bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh C6000 842284 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh C6000 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de beste inktshops voor verrassend voordelige toners. Deze Ricoh C6000 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Ricoh. Diverse printwinkels als Staples of Inktwereld.nl faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€123,50
Huismerk prijzen€61,75
FabrikantRicoh
TypeRicoh C6000 toner geel
Productcode842284
Kleurengeel
Capaciteit22.500 prints
EAN4961311934278

Goedkoopste Ricoh C6000 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 842284 toner is 22.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inkclub & Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij webshops als Inkt.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele 842284 inkt toners koop je online vanaf €123,50.
 • Ricoh imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. snelle modus) en selecteer een zuinig lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte printwinkels waar je de beste 842284 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh C6000 toner geel vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort gele tonercartridge kost in de winkel al snel €135,85. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €123,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €61,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Ricoh C6000 toner geel originele inkt€123,50
Ricoh C6000 toner geel multipack (merk toners)€247,00
Ricoh C6000 toner geel huismerk inkt * €61,75
Ricoh C6000 toner geel huismerk duopack * €123,50
Prijstabel voor de 842284 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Meteen Ricoh C6000 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Handyman, Action, Bruna, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Bekende webshops als Fonq, Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
ricoh-c6000-842284-geel-yellow-toner

Originele gele 842284 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Ricoh C6000 toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende storing en meldingen. Printen werkt altijd.
 • Het nadeel van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €123,50).

Ricoh C6000 toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 842284 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh C6000 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je last hebt van storingen en foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze geel inkt van Ricoh geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder vind je gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, verwijder de verschillende toners en maak alles direct schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte problemen in relatie tot Ricoh C6000 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de Ricoh C6000 toner geel toner?
De kostprijs van een Ricoh C6000 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is doorgaans +/- €102,07 excl. btw (€123,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €247,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 842284 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €61,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en neem de printkop onder handen.

Is het Ricoh C6000 toner geel huismerk alternatief slim?
Een huismerk 842284 alternatief bestellen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De kostprijs is voordeliger en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints doet amper onder voor merkinkt. Nadeel is dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal zelf herstellen.

Voor een voordelige prijs de Ricoh C6000 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je alles terugzetten in originele staat. Tenslotte check je of de gekloonde Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie