bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh C900E 828005 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh C900E inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de populairste winkels voor spotgoedkope toners. Het patroon Ricoh C900E toner geel met kleur geel (yellow) is te gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Ricoh. Een groeiend aantal printshops zoals Office Centre en Sneltoner.nl verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€217,50
Huismerk tarieven€108,75
MerkRicoh
ArtikelRicoh C900E toner geel
Serienummer828005
Kleurcodegeel
Printcapaciteitonbekend
EAN4053768170948

Goedkoopste Ricoh C900E inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 828005 toner is onbekend. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Inktbaas.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Ricoh toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. In de regel bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via verkopers als Inktshop.nl & Office Centre.
 • Originele 828005 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €217,50.
 • Ricoh imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander snel printen) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Calibri.
 • Via onze website vind je de directe links naar geschikte leveranciers waar je de beste 828005 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh C900E toner geel vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €239,25. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €217,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €108,75. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh C900E toner geel originele inkt€217,50
Ricoh C900E toner geel multipack (merk toners)€435,00
Ricoh C900E toner geel huismerk inkt * €108,75
Ricoh C900E toner geel huismerk duopack * €217,50
Prijslijst van de 828005 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Meteen Ricoh C900E inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als in de retail. Tip van onze medewerkers: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Primera, Expert, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
ricoh-c900e-828005-geel-yellow-toner

Originele gele 828005 inkt van Ricoh kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Ricoh C900E toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €217,50).

Ricoh C900E toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan imitatie inkt van een ander merk. Het 828005 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Ricoh C900E huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de geel inkt van Ricoh verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bekijk je gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het lipje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene printproblemen aangaande Ricoh C900E inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Ricoh C900E toner geel toner?
De adviesprijs van de Ricoh C900E bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €179,75 excl. btw (dat betekent €217,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €435,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 828005 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €108,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en inspecteer de printkop goed.

Is het Ricoh C900E toner geel huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 828005 alternatief inkopen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper dan originele producten. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaliter eenvoudig oplossen.

Hoe kan ik snel de Ricoh C900E toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de gele inkt in het reservoir. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Ter controle check je of de vernieuwde Ricoh inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie