bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh H C 887849 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh H C inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende shops voor spotgoedkope toners. De Ricoh H C toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Ricoh. Heel wat printshops als o.a. Totaalinkt.shop en 112supplies faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€30,50
Huismerk vanafprijs€15,25
LeverancierRicoh
TypeRicoh H C toner cyaan
Serienummer887849
Kleur beschrijvingcyaan
Printomvang1.350 prints
EAN-code4961311405020

Goedkoopste Ricoh H C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 887849 toner is 1.350 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl en Totaalinkt.shop zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via webwinkels zoals Sneltoner.nl & Paradigit.
 • Originele 887849 inkt toners zijn te bestellen v.a. €30,50.
 • Ricoh imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (alssnel printen) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont of Brush Script.
 • Via dit portaal vind je de meest bekende leveranciers waar je de beste 887849 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh H C toner cyaan vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Dit model blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €33,55. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €30,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €15,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh H C toner cyaan originele inkt€30,50
Ricoh H C toner cyaan multipack (merk toners)€61,00
Ricoh H C toner cyaan huismerk inkt * €15,25
Ricoh H C toner cyaan huismerk duopack * €30,50
Overzicht met prijzen van de 887849 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Meteen Ricoh H C inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als in de retail. Onze tip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en hebben meestal een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Handyman, Albert Heijn, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Blokker, Fonq, Coolblue, Amazon, Ebay, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwebwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
ricoh-h-c-887849-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 887849 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh H C toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen storende foutcodes. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €30,50).

Ricoh H C toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het 887849 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Ricoh H C huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De printkwaliteit is prima (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Ricoh vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest voorkomende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het kapje weg hebt gehaald en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop met printen, haal de betreffende toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse problemen met betrekking tot Ricoh H C inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Ricoh H C toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh H C met de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €25,21 excl. de btw (dat is €30,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je uiteindelijk zo’n €61,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 887849 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €15,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het plasticje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh H C toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 887849 alternatief kopen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Hoe werkt de Ricoh H C toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Nu spuit je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Verder kan je het patroon in elkaar klikken. Achteraf controleer je of de gekloonde Ricoh inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie