bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh IM 350 418133 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh IM 350 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je geschikte verkooppunten voor extra voordelige toners. Deze Ricoh IM 350 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Populair zijn de originele patronen van Ricoh. Verschillende leveranciers zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of replacedirect leveren ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€27,50
Huismerk tarief€13,75
FabrikantRicoh
SoortRicoh IM 350 toner zwart
Productnummer418133
Kleur beschrijvingzwart
Printvermogen9.000 prints
EAN-nummer4961311926570

Goedkoopste Ricoh IM 350 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 418133 toner is 9.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl en Printabout.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij webshops als bol.com & printerinktshop.nl.
 • Originele 418133 inkt toners koop je online vanaf €27,50.
 • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Courier of Times New Roman.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar de beste winkels waar je zonder gedoe 418133 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh IM 350 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Dit soort zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €30,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €27,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Reken op een bedrag van €13,75. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh IM 350 toner zwart originele inkt€27,50
Ricoh IM 350 toner zwart multipack (merk toners)€55,00
Ricoh IM 350 toner zwart huismerk inkt * €13,75
Ricoh IM 350 toner zwart huismerk duopack * €27,50
Prijslijst van de 418133 tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Gemakkelijk Ricoh IM 350 inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en faciliteren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Hema, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktshops als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
ricoh-im-350-418133-zwart-black-toner

Originele zwarte 418133 inkt van Ricoh kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Ricoh IM 350 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €27,50).

Ricoh IM 350 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het 418133 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh IM 350 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Ricoh verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht staan alledaagse issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het plasticje verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Bekende issues m.b.t. Ricoh IM 350 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Ricoh IM 350 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh IM 350 met kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €22,73 excl. btw (dus €27,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert kost het ongeveer €55,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 418133 ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €13,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en reinig de printkop.

Is het Ricoh IM 350 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 418133 alternatief nemen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. Het tarief is voordeliger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de Ricoh IM 350 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor kan je aan de slag met een navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Dan kun je alles weer met elkaar verbinden. Als afronding test je of de nieuwe Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie