bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh P2 M 888237 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Ricoh P2 M inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende inktshops voor spotgoedkope toners. Het patroon Ricoh P2 M toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit echte merkartikelen van Ricoh. Meerdere leveranciers als o.a. Staples & Inkt.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€129,50
Huismerk vanafprijs€64,75
FabrikantRicoh
ModelRicoh P2 M toner magenta
Productcode888237
Kleurmagenta
Printvermogen10.000 prints
EAN-nummer0005000008544

Goedkoopste Ricoh P2 M inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 888237 toner is 10.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop of Totaalinkt.shop zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij webshops zoals Inkt.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele 888237 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €129,50.
 • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar geschikte leveranciers waar je goedkope 888237 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh P2 M toner magenta vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model rode tonercartridge kent een vanafprijs van €142,45. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €129,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €64,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh P2 M toner magenta originele inkt€129,50
Ricoh P2 M toner magenta multipack (merk toners)€259,00
Ricoh P2 M toner magenta huismerk inkt * €64,75
Ricoh P2 M toner magenta huismerk duopack * €129,50
Tabel met prijzen voor de 888237 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Ricoh bestellen?

Direkt Ricoh P2 M inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij kantoorwinkels. Belangrijk: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Ebay, Fonq, Wehkamp, Amazon, Bol.com, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
ricoh-p2-m-888237-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 888237 inkt van Ricoh bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Ricoh P2 M toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt frustrerende foutcodes. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Ricoh bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld betaal je €129,50).

Ricoh P2 M toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 888237 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh P2 M huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Ricoh vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel check je bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende issues met de Ricoh P2 M inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Ricoh P2 M toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de Ricoh P2 M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €107,02 excl. btw (dus €129,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je zo’n €259,00. Met een huismerk toner met de code 888237 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €64,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Ricoh P2 M toner magenta huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 888237 alternatief nemen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is lager en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je doorgaans zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Ricoh P2 M toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts injecteer je de rode inkt in het reservoir. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar zetten. Nadien test je of de nagevulde Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie