bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP 201HE 407254 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Ricoh SP-201HE inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij erkende shops voor extra voordelige toners. Het product Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) komt van pas bij documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de merkproducten van Ricoh. Meer en meer inktshops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl of Inktweb.nl verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€72,50
Huismerk vanafprijs€36,25
LeverancierRicoh
ProductRicoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit
Artikelcode407254
Officiële kleurzwart
Intensiteit2.600 prints
EAN4961311882074

Goedkoopste Ricoh SP-201HE inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 407254 toner is 2.600 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktcartridge store of Office Centre zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Ricoh toners. Ze hanteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls hebben zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij leveranciers als Officesavers of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 407254 inkt toners haal je in huis vanaf €72,50.
 • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via deze site vergelijk je gespecialiseerde leveranciers waar je voordelig en snel 407254 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €79,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €72,50. De beste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €36,25. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit originele inkt€72,50
Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€145,00
Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €36,25
Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €72,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 407254 tonercartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Ricoh inkopen?

Meteen Ricoh SP-201HE inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerzaken. Belangrijk: shop bij een internet printshop. Zij bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Action, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Ebay, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwebshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
ricoh-sp-201he-407254-zwart-black-toner

Originele zwarte 407254 inkt van Ricoh kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €72,50).

Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derden. Het 407254 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Ricoh SP 201HE huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je last hebt van storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van Ricoh verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder vind je alledaagse afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Bekende problemen m.b.t. Ricoh SP-201HE inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welk tarief heeft de Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een Ricoh SP-201HE met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €59,92 excl. btw (dat betekent €72,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack bestelt kost het ongeveer €145,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 407254 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €36,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en check of je het lipje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Ricoh SP-201HE toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 407254 alternatief aanschaffen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper dan merk-inkt. De verkoopprijs is gunstiger en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Ricoh SP-201HE toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen werk je met een speciale set navulinkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daarna mag je alles opnieuw vastklikken. Als afronding check je of de vernieuwde Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie