bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP C360HE 408185 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh SP C360HE inkt toner? Op deze webpagina vergelijk je goede shops voor goedkope toners. Het artikel Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit met de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor scherpe kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Ricoh. Een groeiend aantal inktwebshops zoals Goedkoopprinten.nl en Go4inkt hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€69,50
Huismerk tarief€34,75
LeverancierRicoh
TypeRicoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit
Seriecode408185
Kleur beschrijvingcyaan
Printvermogen5.000 prints
EAN-nummer4961311920165

Goedkoopste Ricoh SP C360HE inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 408185 toner is 5.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Go4inkt of Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk bieden ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij webwinkels als Inktshop.nl & inktknaller.nl.
 • Originele 408185 inkt toners koop je online vanaf €69,50.
 • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan eco-modus) of overweeg een lettertype als Century Gothic & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar erkende printwinkels waar je moeiteloos 408185 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €76,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €69,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €34,75. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€69,50
Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€139,00
Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €34,75
Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €69,50
Prijsoverzicht van de 408185 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Ricoh aanvragen?

Snel Ricoh SP C360HE inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Onze tip: bestel bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en verkopen meestal een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Blokker, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktshops als Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
ricoh-sp-c360he-408185-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 408185 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutcodes. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Ricoh bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €69,50).

Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het 408185 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat de patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Ricoh SP C360HE huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Ricoh verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het schema hieronder bieden we een overzicht met veel voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare inktproblemen aangaande Ricoh SP C360HE inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Ricoh SP C360HE met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €57,44 excl. de btw (dat maakt €69,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack koopt kost het ongeveer €139,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 408185 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €34,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het beschermkapje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het Ricoh SP C360HE toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 408185 alternatief proberen is in de basis lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. Het tarief is lager en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Houd er wel rekening mee dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je vaak simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de Ricoh SP C360HE toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Voor dit klusje gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kun je alles weer terugzetten in originele staat. Aansluitend achterhaal je of de budget Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie