bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP C820DNHE 821060 821060 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh SP-C820DNHE (821060) inkt toner? Op deze pagina tref je de betrouwbaarste webshops voor voordelige toners. De Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Ricoh. Flink wat aanbieders zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of Sneltoner.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€180,50
Huismerk tarieven€90,25
FabrikantRicoh
ArtikelRicoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta
Productnummer821060
Kleur omschrijvingmagenta
Printomvang15.000 prints
EAN-nummer4250081523301

Goedkoopste Ricoh SP-C820DNHE (821060) inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 821060 toner is 15.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is stukken voordeliger dan in de winkel. printershop of Inktdiscount.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze verkopen heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via bedrijven zoals bol.com of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 821060 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €180,50.
 • Ricoh imitatie inkt kan veel geld besparen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a snel-modus) of overweeg een lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Via dit portaal check je betrouwbare inktaanbieders waar je snel en simpel 821060 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort rode tonercartridge kost in de winkel al snel €198,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €180,50. De gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €90,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta originele inkt€180,50
Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta multipack (merk toners)€361,00
Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta huismerk inkt * €90,25
Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta huismerk duopack * €180,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 821060 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh inkopen?

Vandaag nog Ricoh SP-C820DNHE (821060) inkt bestellen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Ons advies: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verkopen doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Action, Bruna, Albert Heijn, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktshops als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
ricoh-sp-c820dnhe-821060-821060-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 821060 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en bieden de beste kwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen lastige foutcodes. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €180,50).

Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 821060 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Ricoh SP C820DNHE 821060 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is vergelijkbaar (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je te maken krijgt met printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de magenta inkt van Ricoh verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel check je de meest voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerken. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printerinkt droogt uit.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest voorkomende printproblemen met betrekking tot Ricoh SP-C820DNHE (821060) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta toner?
De prijs van een Ricoh SP-C820DNHE (821060) met kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €149,17 excl. de btw (dat maakt €180,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je zo’n €361,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer 821060 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €90,25) en maximale aantal afdrukken is beter (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe toner niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en check of je het kapje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop.

Is het Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 821060 alternatief kiezen is een veel gevallen een juiste beslissing. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De prijs is interessanter en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vrijwel hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk herstellen.

Hoe kan ik snel de Ricoh SP-C820DNHE (821060) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap plaats je de injectiespuit met rode inkt in het aangegeven gaatje. Verder kan je het patroon opnieuw assembleren. Als afronding check je of de budget Ricoh inkt correct functioneert door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie