bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sagem TNR 370D zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Sagem TNR 370D inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede inktwebshops voor spotgoedkope toners. Het patroon Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks met kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Sagem. Steeds meer winkels als Goedkoopprinten.nl & Inkclub bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€179,50
Huismerk tarieven€89,75
LeverancierSagem
SoortSagem TNR 370D toner zwart 2 stuks
ProductcodeTNR 370D
Kleurenzwart
Printomvang12.000 prints
EAN3425161533070

Goedkoopste Sagem TNR 370D inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de TNR 370D toner is 12.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers & Inktbaas.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Sagem toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via winkels zoals Easy-ink & printerinktshop.nl.
 • Originele TNR 370D inkt toners koop je online vanaf €179,50.
 • Sagem imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. snel-modus) of probeer lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar bekende leveranciers waar je snel en simpel TNR 370D toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks vergelijken
Sagem toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €197,45. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €179,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €89,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks originele inkt€179,50
Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks multipack (merk toners)€359,00
Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks huismerk inkt * €89,75
Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks huismerk duopack * €179,50
Prijsindicatie van de prijs voor een TNR 370D tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Sagem aanschaffen?

Direkt Sagem TNR 370D inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Amazon, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
sagem-tnr-370d-zwart-black-toner

Originele zwarte TNR 370D inkt van Sagem kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Sagem en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt storende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Sagem zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €179,50).

Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het TNR 370D huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Sagem TNR 370D huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Sagem geplaatst maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel check je de meest gangbare printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Komt soms voor bij imitatie inkt. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Check of je het beschermkapje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop meteen met printen, verwijder snel alle toners en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante printproblemen aangaande Sagem TNR 370D inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks toner?
De adviesprijs van de Sagem TNR 370D met de kleur zwart (black) toner is ongeveer €148,35 excl. btw (dus €179,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €359,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer TNR 370D betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €89,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Sagem TNR 370D toner zwart 2 stuks huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk TNR 370D alternatief nemen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met merkinkt. De verkoopprijs is gunstiger en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Houd er wel rekening mee dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak zelf herstellen.

Kan ik ook zelf de Sagem TNR 370D toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor die werkzaamheden koop je een complete navulset met inkt voor het Sagem inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kan je het product in elkaar zetten. Tenslotte bekijk je of de bijgevulde Sagem inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie