bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung CLT Y506L SU515A geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Samsung CLT-Y506L (SU515A) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste inktshops voor voordelige toners. Het product Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) is geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Samsung. Diverse inktshops als Inktdiscount.nl & bol.com bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€78,50
Huismerk tarieven€39,25
LeverancierSamsung
ProductSamsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit
ProductnummerCLT Y506L ELS
Kleurgeel
Printcapaciteit3.500 prints
EAN-code8806085031876

Goedkoopste Samsung CLT-Y506L (SU515A) inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de CLT Y506L ELS toner is 3.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers of printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Samsung toners. Ze verkopen een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls beschikken ze over een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij shops zoals Easy-ink of inktknaller.nl.
 • Originele CLT Y506L ELS inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €78,50.
 • Samsung imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar goede printwinkels waar je de beste CLT Y506L ELS toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit vergelijken
Samsung toners kunnen best duur zijn. Dit model gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €86,35. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €78,50. De beste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €39,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit originele inkt€78,50
Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€157,00
Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €39,25
Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €78,50
Prijstabel voor de CLT Y506L ELS tonercartridge (yellow) in mei 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Samsung aanvragen?

Gelijk Samsung CLT-Y506L (SU515A) inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als in de retail. Advies van de specialist: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Handyman, Action, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
samsung-clt-y506l-su515a-geel-yellow-toner

Originele gele CLT Y506L ELS inkt van Samsung kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Samsung en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van Samsung hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke errors of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €78,50).

Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van goedkope merken. Het CLT Y506L ELS huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Samsung CLT Y506L SU515A huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de geel inkt van Samsung verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met de meest gangbare problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het plasticje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare inktproblemen met betrekking tot Samsung CLT-Y506L (SU515A) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Samsung CLT-Y506L (SU515A) met de kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €64,88 excl. btw (dat maakt €78,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €157,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer CLT Y506L ELS betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €39,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en onderzoek de printkop.

Is een Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk CLT Y506L ELS alternatief inkopen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De aanschafprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is praktisch dezelfde. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Deze kan je normaliter zelf oplossen.

Op welke manier kan ik de Samsung CLT-Y506L (SU515A) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Samsung inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna spuit je de gele inkt in het reservoir. Nu kan je het patroon opnieuw assembleren. Achteraf controleer je of de vernieuwde Samsung inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie