bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung MLT D708L SS782A zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Samsung MLT-D708L (SS782A) inkt toner? Op deze website bekijk je toonaangevende winkels voor spotgoedkope toners. Het artikel Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit met kleurcode zwart (black) is geschikt voor eenvoudige tekstdocumenten. Denk dan aan “echte” toners van Samsung. Velerlei inktaanbieders zoals Totaalinkt.shop en coolblue.nl bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€67,50
Huismerk prijs€33,75
MerkSamsung
TypeSamsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit
ArtikelnummerMLT D708L ELS
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit35.000 prints
EAN-nummer8806086297738

Goedkoopste Samsung MLT-D708L (SS782A) inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de MLT D708L ELS toner is 35.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt & Inkt-bestellen.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Samsung toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via verkooppunten als Inkt.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele MLT D708L ELS inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €67,50.
 • Samsung imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel-modus) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Brush Script.
 • Via onze website vind je de beste bedrijven waar je goedkope MLT D708L ELS toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Samsung toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €74,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het zo’n €67,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €33,75. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€67,50
Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€135,00
Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €33,75
Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €67,50
Geschatte prijzen van de MLT D708L ELS tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Samsung aanschaffen?

Vandaag nog Samsung MLT-D708L (SS782A) inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: bestel bij een internet printshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Handyman, Hema, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Blokker, Amazon, Bol.com, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
samsung-mlt-d708l-ss782a-zwart-black-toner

Originele zwarte MLT D708L ELS inkt van Samsung kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Samsung en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Samsung voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €67,50).

Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het MLT D708L ELS huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is soms wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Samsung MLT D708L SS782A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Samsung geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel vind je veel voorkomende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse printproblemen aangaande Samsung MLT-D708L (SS782A) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de Samsung MLT-D708L (SS782A) met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €55,79 excl. de btw (dat is €67,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je zo’n €135,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer MLT D708L ELS kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €33,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en achterhaal of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Samsung MLT-D708L (SS782A) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk MLT D708L ELS alternatief aanschaffen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan originele merkinkt. De winkelprijs is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk eenvoudig herstellen.

Hoe werkt de Samsung MLT-D708L (SS782A) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor neem je een unieke navul inkt set die past bij het Samsung inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu mag je alles in elkaar klikken. Als afronding probeer je of de nieuwe Samsung inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie