bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung SCX 4720D5 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Samsung SCX-4720D5 inkt toner? Op deze webpagina tref je de meest bekende inktaanbieders voor goedkope toners. Het product Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) is te gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Samsung. Verschillende aanbieders zoals bijvoorbeeld Alleeninkt.nl en Officesavers verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€72,50
Huismerk prijs€36,25
MerkSamsung
SoortSamsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeSCX 4720D5 ELS
Kleur beschrijvingzwart
Printomvang5.000 prints
EAN-code8808979304486

Goedkoopste Samsung SCX-4720D5 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de SCX 4720D5 ELS toner is 5.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is veel voordelige dan in de winkel. replacedirect & Paradigit zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Samsung toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de regel voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij shops zoals Inktwereld.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele SCX 4720D5 ELS inkt toners kosten je ongeveer €72,50.
 • Samsung imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar betrouwbare printwinkels waar je voordelig en snel SCX 4720D5 ELS toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Samsung toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €79,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €72,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €36,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€72,50
Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€145,00
Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €36,25
Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €72,50
Tabel met prijzen voor de SCX 4720D5 ELS tonercartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Samsung bestellen?

Meteen Samsung SCX-4720D5 inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Bol.com, Amazon, Coolblue, Fonq, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwinkels als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
samsung-scx-4720d5-zwart-black-toner

Originele zwarte SCX 4720D5 ELS inkt van Samsung bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Samsung en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je voorkomt storende foutcodes. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Samsung voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €72,50).

Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het SCX 4720D5 ELS huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Samsung SCX 4720D5 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Samsung geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel check je gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest gangbare inktproblemen bij de Samsung SCX-4720D5 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Samsung SCX-4720D5 met kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €59,92 excl. de btw (dat maakt €72,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking neemt moet je denken aan €145,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer SCX 4720D5 ELS kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €36,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het kapje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en neem de printkop onder handen.

Is het Samsung SCX-4720D5 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk SCX 4720D5 ELS alternatief kiezen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De winkelprijs is gunstiger en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Samsung SCX-4720D5 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden koop je een unieke navul inkt set die past bij het Samsung inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar zetten. Als check test je uit of de vernieuwde Samsung inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie