bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sharp AR 020LT zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Sharp AR-020LT inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de meest bekende inktaanbieders voor goedkope toners. De Sharp AR-020LT toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor documenten met heldere zwarte tekst. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Sharp. Meer en meer aanbieders zoals Printabout.nl of Officesavers bieden ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€45,50
Huismerk verkoopprijs€22,75
LeverancierSharp
ArtikelSharp AR-020LT toner zwart
SerienummerAR020LT
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit16.000 prints
EAN-nummer4974019593081

Goedkoopste Sharp AR-020LT inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de AR020LT toner is 16.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. 112supplies of printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Sharp toners. Ze faciliteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij aanbieders zoals Inkt.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele AR020LT inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €45,50.
 • Sharp imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld snelle modus) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de betrouwbaarste webshops waar je snel en simpel AR020LT toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Sharp AR-020LT toner zwart vergelijken
Sharp toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €50,05. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €45,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €22,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Sharp AR-020LT toner zwart originele inkt€45,50
Sharp AR-020LT toner zwart multipack (merk toners)€91,00
Sharp AR-020LT toner zwart huismerk inkt * €22,75
Sharp AR-020LT toner zwart huismerk duopack * €45,50
Tabel met prijzen voor de AR020LT tonercartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Sharp inkopen?

Snel Sharp AR-020LT inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Albert Heijn, Action, Handyman, Primera, Media Markt, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Amazon, Bol.com, Coolblue, Ebay, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
sharp-ar-020lt-zwart-black-toner

Originele zwarte AR020LT inkt van Sharp bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Sharp AR-020LT toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Sharp en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met storende storing en meldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Sharp bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €45,50).

Sharp AR-020LT toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het AR020LT huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze toners meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Sharp AR 020LT huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Sharp verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met veel voorkomende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het plakkertje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest bekende inktproblemen aangaande Sharp AR-020LT inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Sharp AR-020LT toner zwart toner?
De kostprijs van een Sharp AR-020LT met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €37,60 excl. de btw (dus €45,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack bestelt liggen de kosten op zo’n €91,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code AR020LT betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €22,75) en ze hebben meer printcapaciteit (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is een Sharp AR-020LT toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk AR020LT alternatief inkopen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De prijs is lager en de patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Waar je op moet letten is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans simpel herstellen.

Kan ik ook zelf de Sharp AR-020LT toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je thuis doen. Hiervoor werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Sharp inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Nu injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kan je het product terugzetten in originele staat. Nadien test je of de gekloonde Sharp inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie