bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sharp MX 70GTBA zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Sharp MX-70GTBA inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij de meest bekende inktaanbieders voor voordelige toners. Het product Sharp MX-70GTBA toner zwart met kleurcode zwart (black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Sharp. Veel verkopers als o.a. Staples & Inkt.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€53,00
Huismerk vanafprijs€26,50
MerkSharp
ArtikelSharp MX-70GTBA toner zwart
ProductcodeMX70GTBA
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit42.000 prints
EAN-nummer4974019511108

Goedkoopste Sharp MX-70GTBA inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de MX70GTBA toner is 42.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Sharp toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij webwinkels als Inktshop.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele MX70GTBA inkt toners zijn te bestellen v.a. €53,00.
 • Sharp imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld eco-stand) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Brush Script.
 • Via onze website vind je populaire inktwebshops waar je voordelig en snel MX70GTBA toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Sharp MX-70GTBA toner zwart vergelijken
Sharp toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €58,30. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €53,00. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €26,50. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Sharp MX-70GTBA toner zwart originele inkt€53,00
Sharp MX-70GTBA toner zwart multipack (merk toners)€106,00
Sharp MX-70GTBA toner zwart huismerk inkt * €26,50
Sharp MX-70GTBA toner zwart huismerk duopack * €53,00
Tabel met prijzen voor de MX70GTBA tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Sharp bestellen?

Meteen Sharp MX-70GTBA inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij computerwinkels. Belangrijk: kies voor een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en voeren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Primera, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Amazon, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Ebay, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwebshops als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
sharp-mx-70gtba-zwart-black-toner

Originele zwarte MX70GTBA inkt van Sharp kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Sharp MX-70GTBA toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Sharp en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Sharp zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €53,00).

Sharp MX-70GTBA toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Probeer dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het MX70GTBA huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Sharp MX 70GTBA huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Sharp geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel vind je gangbare afdrukproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Check of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende problemen bij de Sharp MX-70GTBA inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Sharp MX-70GTBA toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Sharp MX-70GTBA met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €43,80 excl. de btw (dat is €53,00 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack neemt liggen de kosten op zo’n €106,00. Door te printen met een huismerk toner met de code MX70GTBA kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €26,50) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Sharp MX-70GTBA toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk MX70GTBA alternatief proberen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan originele producten. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaliter zelfstandig verhelpen.

Tegen lage kosten de Sharp MX-70GTBA toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Sharp inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je het product terugzetten in originele staat. Ter controle test je uit of de vernieuwde Sharp inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie